10 aprilie 201701:48220

Austria - România, în primul tur al barajului Grupei I, Zona Europa/Africa a Cupei Davis

Echipa de Cupa Davis a României şi-a aflat adversarul din primul tur al barajului pentru menţinerea în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Davis Cup by BNP Paribas.

Astfel, în perioda 15-17 românii vor juca cu Austria, în deplasare, în condiţiile în care ultima întâlnire dintre cele două naţiuni a avut loc în 2002, la Constanţa, când România s-a impus cu 5-0, anunţă site-ul oficial al FRT.

Aceasta va fi cea de-a şase întâlnire dintre România şi Austria, scorul general fiindu-ne favorabil, 3-2.

Austria are, în acest moment, un jucător în Top 10 ATP, Dominic Theim, aflat pe locul 9, dar el nu a jucat în week-end-ul recent încheiat, în Belarus, când Austria a pierdut.

Altfel, în afara lui Thiem, Austria mai contează pe Jurgen Melzer şi Gerard Melzer, doi jucători aflaţi în afara Top 100 ATP la simplu, precum şi pe Julian Knowle, aflat în Top 100 ATP, la dublu

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.