Victor, Gabi și Ninel o atacă pe Merkel

Victor, Gabi și Ninel o atacă pe Merkel
Publicat: 23/08/2016, 10:40

Duminică seara, la RTV, fotul premier a explicat, limpede, lucid și la rece, de ce a luat hotărârea de a demisiona, în urma tragediei de la Colectiv: aceasta s-a produs în contextul pregătirii „multor proteste, inclusiv a incendierii unor sedii de instituții foarte importante” – după cum sunau informațiile pe care susține că le-a primit, din câte înțelegem, de la ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Iată ce a mai declarat Victor Ponta: „Se pregătea, așa, se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina, așa, un Maidan. Or, eu am spus, că atunci era ministru de Interne domnul (Gabriel – n.r.) Oprea, am zis >. (…) Oprea m-a anunțat și am primit și alte date. Eu nu sunt dispus, ca să rămân eu pe funcție, să facem din București cine știe ce”

Am aflat, astfel, de la sursă, cine l-a informat pe premier despre situația dramatică, absolut criminală, în care era pusă România, ca o consecință a intervenției în evenimente a agenturilor străine – vicepremierul-ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Am mai înțeles, în trecere, dacă ne e permis, că șeful Internelor i-ar fi propus premierului să facă ordine cu Jandarmeria, tot așa cum Ceaușescu Nicolae ar fi vrut să facă ordine cu Gărzile Patriotice. Răspunsul lui Ponta este elocvent în acest sens: „Eu am spus, domne’, nici vorbă. Nu există în România jandarmi care bat oameni cât sunt eu premier. (…) Oprea m-a anunțat și am primit și alte date„.

Îl rugăm pe această cale pe generalisim, cunoscut apărător al interesului național, cu tot respectul, să confirme veridicitatea informației lansate de Victor Ponta!

Îl mai rugăm, de asemenea, să ne spună pe cine a mai informat despre acest plan diabolic, întrucât la vremea respectivă – noiembrie 2015 – un cunoscut parlamentar și mare patriot român, pe nume Ninel Peia de la PSD, a scris pe blogul său, între altele, că pericolul în care se afla, la acel moment, România, era enorm.

Deputatul spunea atunci, avântat, că incidentul a fost comandat de la Budapesta, planul fiind conceput în laboratoarele unei Universități din această țară, scopul final fiind ruperea României în trei zone, respectiv Republica Transilvania, cu orientare maghiară, Republica Moldova, care ar fi urmat să intre, împreună cu Basarabia, în sfera de influență a Moscovei, și Țara Românească, intrată definitiv în sfera de influență a SUA. În plus, ar fi urmat incendierea Ministerului de Interne, a Guvernului și Parlamentului României, „păzit în acea noapte de doar nouă jandarmi”.

În consecință, se cer lămurite anumite nuanțe, și anume: cine l-a informat, cu adevărat pe premier despre incendierea instituțiilor – „serviciile”, ministrul Gabriel Oprea sau deputatul Ninel Peia?! Atunci sau acum?! Și, evident, de unde au obținut, cu toții, aceste informații.

Întrucât, iată ce spunea, cu toată responsabilitatea, deputatul PSD, în noiembrie, anul trecut: „Pe scurt, în acea noapte, indivizi infiltrați printre manifestanți (s-au notat cazuri de cetățeni germani, lucru nou pentru mișcările de stradă din România), bazându-se pe forța degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului și, mare atenție, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar nouă jandarmi). Voi forța un pic nota și voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condițiile istorice și adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democrației în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eșuat. De aici încolo, disoluția României nu mai era decât un joc de șah făcut, cică, cu masiv sprijin popular”.

P.S. Deci, domnule Ponta, în ce v-a băgat, domnule, disperarea de a reveni în politică pe cai mari, în postură de victimă națională? Păi, dumneavoastră v-ați luat de mână cu Ninel și, după cum declarați, cu Gabriel, ca să dați în cancelară? Că, ia uitați ce mai spune colegul dumneavoastră, Peia: „Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disoluție a Țării de ofițerii patrioți, fideli Tricolorului. Și, prin acest articol, doresc să aduc un omagiu profesionalismului și dăruirii acestor oameni, eroi neștiuți, care își riscă zilnic viața pentru Neam și Țară. Încă o dată, prietenia Putin-Merkel și planurile lor pentru Europa de Est au fost dezamorsate datorită curajoșilor noștri ofițeri din serviciile secrete”.

Astfel încât, îi rog frumos pe reprezentanții „serviciilor secrete” să confirme, sau nu, declarațiile lui Ninel Peia, în aceeași măsură în care îl rog să facă lucrul acesta și pe fostul premier.

Întrucât, dacă până ieri am crezut că Ninel bate câmpii, de ieri, de când fostul premier a intrat cu Peia la dublu și cu Oprea antrenor „la bătaie”, vizavi de incendierea Parlamentului pe model Reichstag, lucrurile au devenit foarte grave.

Iar dacă declarațiile fostului premier n-au nicio bază reală, fiind niște fabulații gogonate, de inspirație ninelistă, atunci e gravisim!

Citiți mai jos mesajul semnat de Ninel Peia, în întregime, așa cum a apărut el în lumea virtuală!

„Dragi romani, pericolul este departe de a fi trecut

Dragii mei, cu totii va aduceti aminte de noaptea in care Piata Universitatii a fost ocupata de circa 30.000 de romani care, sub emotia creata de incendiul criminal (pentru ca, fara doar si poate, acolo a fost vorba despre o mana criminala si nu un accident nenorocit) cereau, sufocati de lacrimi, schimbari majore in conducerea si institutiile Tarii. Ei bine, dragi romani, acolo, numai gestul unui om politic si un noroc incredibil a facut ca Romania sa scape de un plan diabolic: spargerea Tarii in trei Republici. Planul, croit de minti machiavelice (am ceva informatii care spun ca el a fost conceput in laboratoarele unei Universitati de la Budapesta, ceea ce nu mai mira pe nici un roman de buna credinta), totul trebuia sa plece de la aceasta mare manifestatie „civica si spontana”. Nu neg buna credinta a majoritatii celor prezenti in Piata, ci spun ca foarte multi au fost manipulati si pregatiti subliminal pentru un fel de revolutie, sau mai bine zis o contra-revolutie daca stabilim ca in ”89 a fost Revolutie.

Pe scurt, in acea noapte, indivizi infiltrati printre manifestanti (s-au notat cazuri de cetateni germani, lucru nou pentru miscarile de strada din Romania), bazandu-se pe forta degajata de peste 30.000 de oameni, urmareau incendierea Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si, mare atentie, a Parlamentului

Romaniei (pazit in aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forta un pic nota si voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de catre Hitler, in 1933. Lasand la o parte conditiile istorice si adaptandu-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului Romaniei este similar cu a pune capat democratiei in Romania. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiata de acest plan care, spre binele nostru, a esuat. De aici incolo, disolutia Romaniei nu mai era decat un joc de sah facut, cica, cu masiv sprijin popular.

Repet, tinta finala pentru acea noapte era Parlamentul Romaniei. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face fata celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata in strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din strada. Practic, aveau o tinta foarte usoara. Infiltratii, pregatiti pentru astfel de actiuni, ar fi dus la bun sfarsit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes. Dar ce ar fi urmat dupa aceasta? Ei bine, aici intervin „prietenii nostri” care nu ne doresc nimic bine pe lume. La Cluj, era si inca este pregatit un „grup de intelectuali, politicieni si oameni de afaceri” care ar fi dat, in aceeasi noapte, cu mare sarg, o declaratie de independenta a Ardealului si ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. In fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiara, sub protectorat german si garantie rusa. La Iasi, se afla, si inca exista, un grup similar care ar fi declarat independenta Moldovei, o Republica Moldova care ar fi urmat sa se alipeasca, intr-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% in sfera de influenta a Moscovei. Tara Romaneasca, lipsita de vointa politica interna nu avea cum sa se mai opuna acestor miscari „istorice” ar fi primit ajutor masiv american si cu speranta ca scutul de la Deveselu sa fie functional si foarte eficient. Bucurestii, cu Tara ciumpavita, ramaneau singurul stalp democratic din fosta biata Romanie!

Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibila printr-un singur gest, un gest responsabil, care a inlaturat distrugerea Parlamentului si dezmembrarea definitiva a Tarii. Dragi romani, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap intreaga si veninoasa urzeala. Demisia lui Ponta a scazut aproape instantaneu motivatiile celor aflati in strada si aproape ca a anihilat specularea ticaloasa a emotiilor starnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanti, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat in fata Parlamentului, fara tragerea de inima de a vandaliza ceva. Infiltratii n-au avut de ales si au plecat spre vizuinele lor. Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disolutie a Tarii de ofiterii patrioti, fideli Tricolorului. Si, prin acest articol, doresc sa aduc un omagiu profesionalismului si daruirii acestor oameni, eroi nestiuti, care isi risca zilnic viata pentru Neam si Tara. Inca odata, prietenia Putin-Merkel si planurile lor pentru Europa de Est au fost dezamorsate datorita curajosilor nostri ofiteri din serviciile secrete. Din nefericire, mii de minti luminate romanesti, scolite pe bani straini, bursieri sa le zicem, sunt si vor fi gata sa isi asculte noii stapani in detrimentul Tarii, ai parintilor si stramosilor lor. Desi lipsit de un Executiv legitim, Parlamentul Romaniei exista, deci democratia are sansa ei si, mult mai important, Romania ramane aici, ca un ghimpe in coasta dusmanilor ei”, spune deputatul PSD de Ilfov Ninel Peia, doctorand in anul III la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

„P.S.: In mod firesc, dupa natura informatiilor pe care le contine acest articol, organele de urmarire penala ar trebui sa se autosesizeze din oficiu si sa declanseze o cercetare in rem pentru Inalta Tradare. Ei, si atunci, eu cred ca vor apare si dovezile pe care imi sustin cele de mai sus. Repet, nu este vorba despre nici o teorie a conspiratiei. Din nefericire, avem de a face cu un pericol real, care nu a fost inca indepartat”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....