28 iunie 201715:105480

Veste bună pentru loaze: Liviu Pop, ministrul Invăţământului

“Ficatul duce!” – deviza premierului desemnat de Klaus Iohannis.

Gata, Dragea i-a făcut Cabinetul lui Tudose şi i l-a pus în braţele vânjoase. Guvernul Dragnea 2 are un vicepremier în plus,  numitul Marcel Ciolacu. Dacă nu şi-a falsificat cv-ul, ca Tudose, şi nu se laudă, omul e burduşit de intelligence, deşi nu i se citeşte pe chip.

Doamnele care şi-au făcut treaba (l-au umplut de bogdaproste pe Grindeanu) au rămas, fireşte, pe fotoliile lor.

La Economie – un filolog, Mihai Fifor. Asta îi poate da serioase speranţe Mihaelei Rădulescu (care a trecut vreo doi ani şi pe la Filologie) că într-o zi va ajunge la Finanţe.

În fine, la Ministerul Educaţiei Naţionale – veste pentru pentru loaze: Liviu Pop. Nu se poate să nu-l fi remarcat, atârnă de ani de zile în breakingnews. Rotunjor şi îmbujorat, agramat cât îi stă bine unuia care freacă de mic clanţele ministerului, când tace pare perplex, dar când deschide gura e rândul telespectatorilor să privească în gol.

Pop e apărătorul necondiţionat al marilor plagiatori din politica românească, încât dacă de mâine vreo loază o să mai fie prinsă cu copiuţa în bancă va fi prmovată pe loc la şefia clasei.   
 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.