7 martie 201721:302505

Propunere pentru Primăria Capitalei: dispozitivul care prezice cutremurele cu o săptămână după

Zilele trecute, viceprimarul Capitalei, agerul avocat Aurelian Bădulescu, a prezentat presei aparatul-minune care prezice cutremurele cu patru ore înainte, umilindu-şi omologul din Kobe.

“Unii dintre cei mai buni specialişti în avertizare, respectiv cei din Israel şi cei din Rusia, s-au deplasat, ne-au pus la dispoziţie un produs, care, spre surprinderea noastră, ne avertizează cu 4 ore înainte. Nu am spus că noi am inventat apa rece, dânşii au venit cu ea. Dacă acel sistem este fezabil, va fi sistemul care ne va permite să pregătim populaţia pentru astfel de situaţii. Văd că este un tânăr acolo care râde. Dacă dumneavoastră râdeţi, râdeţi în altă parte”.

Goodluck Masunda, specialist din Zimbabwe (ce har are!), în colaborare cu un grup de cercetători britanici, sunt în faza de testare a dispozitivului de avertizare a cutremurelor cu o săptămână după. Avantajul acestui aparat-minune este că lasă suficient timp viceprimarului să-şi acceseze mintea cea de pe urmă.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.