2 iulie 201720:113450

Guvernul non-stop, închis în weekend

Nu l-a pus nimeni pe premierul Guvernului Dragnea 2 s-o ardă stahanovist în discursul din Parlament, la votul de învestire.

Tocmai ce declarase solemn: ”Cred că România are nevoie de un guvern nerelaxat, aflat în stare de alertă, de efort permanent, preocupat de termene şi realizări (...)

Cine vrea normalitate, să-şi ia un loc de muncă cu program fix. Se va munci non-stop”.

Dacă şi-ar fi propus să muncească atâta cât să apuce să şi gândească, nu le mai verifica nimeni pontajul.
 
Ei bine, ieri şi astăzi Guvernul Fentosan s-a închis. Nimic, nici un “efort permanent” pe agenda premierului.

Tudose a recunoscut: l-a recomandat “puterea de muncă”. Pe alţii i-a recomandat look-ul, pe alţii oaia, talentul la limbi, Al-Qaeda (la cum a răspândit epidemiile cel de la Sănătate, încă din Guvernul Dragnea 1, l-ar lua ăia mâine, dacă ar fi disponibil). Pe unii i-a recomandat, pur şi simplu, propriul discurs şi femeile de serviciu care adună aşchiile după fiecare cuvântare.

Ca să fim drepţi, singurul la post în weekendul ăsta a fost ministrul Oii. L-am zărit live printre tuleie, nerelaxat, măsurând cu piciorul distanţa dintre rândurile de porumb.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.