22 iunie 201722:483740

Guvernul Dragnea - Ordinul Bene Merenti pentru Salvarea României

Peste vodevilul grotesc din Palatul Victoria nu mai cade cortina.

După ce miniştrii lui Dragnea au demisionat, apoi şi-au dat singuri moţiune de neîncredere, pe care au votat-o cu cu două mâini, se întorc la locul faptei, în Palatul cu nume predestinat, “Victoria”, şi fac cereri de retragere a demisiilor, pe motiv că ar fi fost... “deliberate” şi simple “forme de protest”.
 
Pas de înţelege. E singurul Guvern din lume care nu doar că şi-a recunoscut incompetenţa, dar s-a autosancţionat drastic în Parlament. Ar merita Ordinul Bene Merenti pentru Salvarea României.
 
Numai că aici vodevilul o dă-n tragodie. Râd, glumesc, dar nu vor să părăsească incinta (cu toate că şi-au delegat  competenţele - sic! - secretarilor de stat). Vor să fie primii când se va da startul formării noului Guvern.
 
Lucrurile nu se vor opri aici. Născută din groaza de gratii, imaginaţia meşterului Dragnea, inventatorul  acestor momâi politruce, n-are limite.
 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.