6 martie 201721:313153

Floricica Dansatoarea, între Sein şi Dasein

După ce şeful de la Facebook i-a restituit vizualizările pe care i le ciordise, iar mitingurile s-au mai subţiat, Floricica Dansatoarea a fost invitată la o emisiune de umor.

Imediat ce moderatorii şi-au şters lacrimile, au trimis-o unde-i e locul – la ”Profesioniştii”.
 
Eugenia Vodă: Bine v-am găsit, stimaţi telespectatori. Am în studio o figură de prim rang...
Floricica Dansatoarea: Măi, doamnă, puteţi să-mi spui simplu Floricica. Mă cunoaşte o lume, am fanii mei. Audienţăăăăăă! Se ştie!
Eugenia Vodă: Profesia în care excelaţi...
Floricica Dansatoarea: Dans pe balans! Care sunt o fată săracă dar orfană, însă singurătatea mă doboară foarte mult... Glanda asta care o am io, Bazedov, care de la ea îţi iese ochii din cap...
Eugenia Vodă: ... Să revenim la...
Floricica Dansatoarea: Vă spun din suflet, care am fost şi la Piaţa Victoriei şi la Cotroceni, io-mi iubesc ţara şi mor cu ţara mea de gât! Vreau să ofer un drept la replică lui domnu Iliceanu, care a vorbit deosebit de foarte urât despre anumiţi manifestanţi care nu are dinţi.
Eugenia Vodă: Nu cred că e cazul să...
Floricica Dansatoarea: Care io dacă sunt o fată amărâtă şi mă lupt cu viaţa de patruj de ani, poate treij nouă, să nu greşesc, nu l-am citit pe Haidegher? Nu fac io, ca om, diferenţă între finţă şi finţare? Măi, doamnă, nu c-aş fi perversă, da io am supt zain şi dazain de câte ori am avut ocazia. Păi, ştii dumneata cum se numeşte câinile meu? Rex cogitans, să mor dacă te mint!
Eugenia Vodă: Aş vrea să încheiem...
Floricica Dansatoarea: Ce să încheiem?! N-a fost vorba că fac un dans, ceva? Bagă turbo! Pentru toţi duşmanii mei şi pentru domnu Ioanis!
Eugenia Vodă: ... Să încheiem printr-un foarte scurt mesaj către telespectatori.
Floricica Dansatoarea: Dragi telespectatori care v-aţi uitat la această frumoasă emisiune, eu nu cerşesc. Dacă cineva are plăcerea să mă ajută cu ceva, vă rog io frumos să-mi trimită Cant, Critica raţiunii pure şi, dacă se poate şi nu cer prea mult, Critica raţiunii practice, Şiopănhauăr - Lumea ca voinţă şi reprezentare, în original, şi închei fincă nu vreau să par nesimţită - Vitghenştain, Tratatu logico-filozofic.  

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.