Marian SULTĂNOIU
Marian SULTĂNOIU
3632 vizualizări 2 mar 2017

Ce să spunem… Situaţia devenise, cu adevărat, explozivă, însăşi Olguţa tresărind patetic. „Eu am o relaţie foarte bună cu Victor Ponta (ştim, toţi din partid o au… n.a.). Şi lui nu i-a spus nimeni nici dă-te mai încolo! Dar să fie un lider al partidului, nu un comentator politic!”.

Ei poftim! Tocmai Olguţa să-nfigă gheara; ea, care n-a zis „pis”, pe vremea şefiei „pisicuţului”. „Şi să nu uite că a plecat singur, nu l-a dat nimeni jos de la conducere!”, a mai mieunat preopinenta.

Corect, până la urmă! Cineva trebuie să apere cauza. Şi, dacă nu ea, atunci cine?!

Că şi „răposatu’”, prea devenise nevricos şi analist pe la talk show-uri.

Ba că guvernul Grindeanu ar avea patru piloţi, inclusiv Dragnea, „care nu doar că a anunţat la început membrii cabinetului, dar îi şi coordonează direct şi prezintă public toate lucrurile pozitive”, cele negative lăsându-le pentru bieţii miniştri; ba că în avionul executivului n-ar mai vrea să urce prea mulţi creştini, de frica scandalului iscat în cabina piloţilor; ba că n-a mai rămas nimeni în PSD, afară de preşedinte, restul fiind aplaudaci, gen participanţii la sitcomuri. Mă rog, chestii de bucătărie…

”În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalţi aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost aşa (în Kiseleff). Uite că se mai iau şi decizii greşite. Eu sunt comentator - dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc şefia partidului”, a spus Victoraş, tot mai însufleţit de faptul că pe el nu l-a luat nimeni pe făraş – Chirica gen, spre exemplu.

Şi a concluzionat: ”Nu ştiu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeţi în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna şi am plecat”.

Deci, suspans, model S. Ghiţă: „Vedeţi voi!!” To be continued.

Şi, până să dospească misterul, na OSCE-ul: „Fostul premier, Victor Ponta, a fost votat, miercuri, de Mărţişor, în plenul camerelor reunite, drept preşedinte al delegaţiei permanente a Parlamentului la AP a OSCE”.

O fi fost un cadou?! O fi fost o pedeapsă?! Numai Dumnezeu şi Dragnea ştiu…

Făcând, însă, o comparaţie între consecinţele suportate, pe de o parte, de Chirica, iar pe de alta, de domnul Viorică, posibil, unora, să li se fi făcut frică…

 

--

Citește și: