Marian SULTĂNOIU
Marian SULTĂNOIU
1247 vizualizări 3 apr 2017

Pe Diaconu îl ştiţi, îl recomandă vocea şi talentul. Pe sistem: „Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem, aici, pe veci, stăpâni. Hâc! Scuzaţi! De la gaze, de la „borviz”.

De Ponta, ce să mai vorbim, că-l ştie Europa. Un politician comic, combativ, clonţos. De stânga. Doar un cusur are: i s-a blocat Facebook-ul pe profilul lui Dragnea, şi-i dă like-uri fără număr, fără număr.

Când osteneşte, îi numără Năstase emoticoanele.

Acum, vă imaginaţi că un partid naţionalist de BINE, cum ar fi cupajul PRU-Diaconu-PRM-Popescu-PND-Ionescu, parfumat şi efervescent, ca o autentică şampanie Zarea, va fi un adevărat guler de spumă pe vechea drojdie a politicii autohtone.

„Astăzi, am semnat protocolul de constituire a Alianţei politice pe care o vom înregistra la Tribunal săptămâna viitoare - Blocul Identităţii Naţionale în Europa, denumită prescurtat <BINE>”, a anunţat Bogdan Diaconu, şi a completat: „Sloganul nostru - Facem BINE România!”.

Clar!

„Forurile de decizie ale PRU, PRM şi PND au constituit această alianţă în data de 25 martie, de <Buna Vestire>. A fost cea mai bună veste care putea să vină pentru naţionaliştii din România. După 27 de ani de fărâmiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşichierului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentative pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine România”, a mai spus Diaconu.

Acum, să nu credeţi că şefu’ a pus partidul în operă înainte să-l bine-vestească pe liderul PSD!  „Cu Liviu Dragnea am discutat fiind în trecere pe la Parlament. Am avut o întâlnire. Am discutat şi l-am asigurat că nu există niciun fel de colaborare între PRU şi Bogdan Diaconu şi Victor Ponta sau Daniel Constantin”, a informat fondatorul BINE.

Abia după acest tete-a-tete, îmi vine şi mai tare să cred că între Paşti şi Înălţare, ne va da şi Ponta vestea despre schimbarea lui în BINE.

Iar dacă vă întrebaţi de ce a fost necesar ca „vestea bună” să se abată asupra poporului de „Buna-Vestire”, ei bine, abia acum vine răspunsul „şoc”: se bagă şi Gigi! Pardon: „va accesa şi George Becali nou înfiinţata formaţiune politică”.

Aşa că, în viitorul apropiat, o garnitură politică cu Ponta, Becali, Diaconu, Ionescu şi Popescu, ar putea arăta cât de BINE i se poate face unei ţări europene, cu forţa (naţionalismului extrem), astfel încât UE să-şi dorească să rămână unită, pe veci, cu orice preţ.

Noi ştim, că am mai trecut prin asta. Avem potenţial.

--

Citește și: