8892 vizualizări 19 mar 2017

Cele mai bune filiale judeţene ale PRU s-au alăturat sâmbătă partidului Forţa Naţională, în urma unei întâlniri care a avut loc la Târgu Mureş.

Filialele PRU şi reprezentanţii Forţei Naţionale au decis formarea unui singur partid şi au stabilit că un congres în acest sens va avea loc în luna iunie a acestui an.

Invitatul special al întâlnirii a fost europarlamentarul Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii, care a salutat unificarea decisă la Târgu Mureş şi care a arătat că polul naţionalist se înscrie în evoluţia curentului patriotic care devine tot mai puternic în Europa, scrie Ziua News.

Acest lucru se întâmplă la numai două zile după ce Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că în perioada următoare va apărea şi în România un partid naţionalist puternic.

Fuziunea are loc în ciuda opoziţiei vehemente a lui Bogdan Diaconu, liderul demis al PRU, care i-a ameninţat prin mail cu excluderea din partid pe liderii PRU prezenţi la Târgu Mureş care au decis unificarea naţionalistă.

--

Citește și: