Un liberal susține că PSD-istul Niculae Bădălău a sărit să-l bată la o nuntă. Social-democratul neagă: „Nu înțeleg de unde Dumnezeu a ieșit toată povestea asta”. UPDATE

Un liberal susține că PSD-istul Niculae Bădălău a sărit să-l bată la o nuntă. Social-democratul neagă: „Nu înțeleg de unde Dumnezeu a ieșit toată povestea asta. UPDATE
Publicat: 17/09/2017, 15:44

„Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, județul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri și alte violențe si amenințare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ)”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Liberalul Marin Anton a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, amenințat și l-a lovit „cu un pod de palmă peste gură”.

„Nu știu de la ce a pornit, nu știu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuța mea, m-a amenințat și a culminat venind la noi și mi-a dat un pumn, așa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru MEDIAFAX Marin Anton.

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment.

„M-a înjurat, a vorbit multe și nevrute… Nu știu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă și nu apucasem să beau nicio gură de apă”, a mai spus Marin Anton.

Bădălău: Nu înțeleg de unde Dumnezeu a ieșit toată povestea asta

Niculae Bădălău , președintele executiv al PSD, neagă că l-ar fi lovit pe liberalul Anton Marin și spune că a existat doar un schimb de replici între ei, motiv pentru care nu înțelege cum s-a ajuns la lovituri.

„Aseară am participat la un eveniment fericit, la care băiatul meu a fost naș. Pur și simplu, nu am avut decât un schimb de replici cu domnul Marin Anton. Nu înțeleg de unde Dumnezeu a ieșit toată povestea asta. Nu sunt de acord cu violența, detest violența, consider că dialogul e calea prin care se pot rezolva lucrurile și sunt stupefiat de ce se spune. Erau 500 de martori, Dumnezeule, era o petrecere. Nu l-am lovit pe Marin Anton, nu sunt un om violent. Detest violența”, a spus Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD, la Antena 3.

„Frustrările dânsului politice și provocările pe care le face, eu nu le înțeleg. Nu vreau să transform asta într-un circ. Nicfi măcar violență verbală nu am avut niciodată”, a mai declarat Bădălău, la Antena 3.

Bădălău a spus și că nu a fost chemat la Poliție să dea explicații.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce senatorul USR Mihai Goțiu a fost bătut, în studioul unei televiziuni, de fostul consilier al lui Victor Ponta, Mirel Palada.

Acesta din urmă s-a năpustit asupra USR-istului care susține că a primit un pumn în gură. În imaginile făcute publice de postul de televiziune se observă cu Palada încearcă parcă să-l dea cu capul de masă pe Mihai Goțiu. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere nu se vede momentul când fostul consilier îl lovește cu pumnul pe Goțiu. Senatorul USR a mers la IML și apoi a depus plângere la poliție.MihaiGoțiua declarat joi, pentru MEDIAFAX, că Mirel Palada nu l-a sunat să își ceară scuze după incidentul de miercuri seară, subliniind că acesta a muncit pe bani publici cât a fost purtător de cuvânt al Guvernului și că ar trebui să se scuze în fața românilor.

Președintele CJ Giurgiu dezminte acuzațiile lui Anton

Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, susține, într-o postare pe pagina de Facebook, că acuzațiile aduse de liberalul Anton Marin președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, potrivit cărora social democratul l-ar fi agresat, nu sunt adevărate.

„Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton”, a scris Marian Mina pe pagina sa de Facebook.

Mireasa spune că Anton nu era pe lista de invitați

Roxana Enache, mireasa la nunta căreia a avut locconflictul dintre social democratul Niculae Bădălău și liberalul Anton Marin, spune că acesta din urmă nu se regăsea pe lista de invitați și că nu știe dacă a existat vreo bătaie între cei doi politicieni.

„Nu are nicio legătură nunta mea cu faptul că (n.r.: Anton Marin) e nașul surorii mele. Dacă nașul vrea să își vadă finuța, nu era momentul nunta mea. Atâta timp cât lista de invitați a fost făcută de mine, soțul meu, tatăl și socrul meu, sora mea nu avea cum să îl invite. Domnul Anton nu s-a regăsit pe lista de invitați, cum nu s-a regăsit pe lista niciunui eveniment, la niciun fel de petrecere a familiei mele. Nu am văzut, nu am auzit, nu știu nimic. Am auzit doar că domnul Anton e pe terasă, mi-am văzut de treburile mele, nu vreau să își bată nimeni joc de nunta mea”, a declarat, la Antena3, Roxana Enache, mireasa la nunta căreia a avut loc incidentul dintre Niculae Bădălău și Marin Anton.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu