18 martie 201717:52674

Turcan: "Ministrul Agriculturii pare că îl aşteaptă în vizită pe tovarăşul Ceauşescu"

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, l-a dat ca exemplu de politică retrogradă şi ancorată în trecut pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunând că parcă acesta îl aşteaptă în vizită de lucru pe “tovarăşul Ceauşescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă că înţelegerea pârghiilor moderne de dezvoltare a agriculturii este practic imposibilă atâta vreme cât un ministrul precum Petre Daea pare că îl aşteaptă în vizită pe „tovarăşul Ceauşescu”.

“Cu ce personaje a populat PSD actualul Guvern? Un exemplu de ceea ce înseamnă politică retrogradă şi ancorată în trecut este însuşi ministrul Agriculturii, care parcă îl aşteaptă în vizită de lucru pe tovarăşul Ceauşescu. În loc ca agricultura să devină un domeniu de creştere economică cu un potenţial extraordinar. Din nefericire, înţelegerea pârghiilor moderne de dezvoltare a agriculturii este practic imposibilă cu personaje precum Daea”, a declarat Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL.

Liderul liberalilor a menţionat că nu are speranţe de la această guvernare „pentru că nu are ce mult bine să aducă pentru români”.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.