4 august 201713:211661

Traian Băsescu se vrea candidat la alegerile parlamentarele din R. Moldova. Condiţia care îl împiedică să facă asta

Anatol Şalaru, preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), a declarat că Traian Băsescu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din Republica Moldova în cazul în care va reuşi să-şi recapete cetăţenia moldovenească, informează cotidianul Timpul.

Şalaru a făcut aceste declaraţii în timpul unei emisiuni televizate.

Acesta susţine că fostul preşedinte al României va încerca să se implice în campania partidului său dacă îşi va recăpăta cetăţenia moldovenească.

”Dacă Băsescu va avea cetăţenia el va candida pentru funcţia de deputat şi va fi ales preşedinte al partidului. Vom face campanie cu el”, a afirmat politicianul.

El a adăugat că Igor Dodon, liderul de la Chişinău, amână în mod intenţionat desfăşurarea procesului de judecată prin care încearcă anularea cetăţeniei moldoveneşti a lui Băsescu, pentru ca acesta să nu mai poată participa la alegerile parlamentare din 2018.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.