17 februarie 201711:29427

Teodor Paleologu, martor la DNA în dosarul Elenei Udrea

Teodor Paleologu, fost ministru al Culturii în guvernul Boc, a fost audiat vineri ca martor la sediul DNA în dosarul Elenei Udrea, în care se fac cercetări în legătură finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2012.

"E vorba de dosarul doamnei Urea, dar nu ştu cine şi ce a finanţat. E organizaţia sectorului 1, dar PDL era organizat în filiale de sector plus orgnizaţia pe Capitală. Cred că se investighează cultura finanţărilor ciudate ale tuturor partidelor. (..) Este responsabilitatea mandatarului financiar care se ocupă de campanie. Cum să iau măsuri de precauţie? Măsura cea mai sigură e candidatura independentă din 2016, atunci pot da explicaţie de fiecare leu pe care l-am cheltuit. Ţineţi minte cum erau campaniile înainte de 2016, afişe imense de care n-am văzut nicărieri în lume? O asemenea orgie de propagandă electorală", a declarat Paleologu după audierea de la DNA.

În anul 2012, Teodor Paleologu a candidat pentru funcţia de primar al Sectorului 1 al Capitalei.

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.