Primul lider politic important care spune adevărul despre Opoziție: PNL a fost praf. Mai aveam puțin și rămâneam cu praful de pe tobă

Primul lider politic important care spune adevărul despre Opoziție:  PNL a fost praf. Mai aveam puțin și rămâneam cu praful de pe tobă
Publicat: 11/04/2017, 22:02

Președintele interimar al Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, a afirmat în fața liberalilor prahoveni că, la alegerile parlamenentare de anul trecut, partidul a fost „praf” și că „mai aveam puțin și rămâneam cu praful de pe tobă”, politicianul precizând că s-a ajuns în această situație din cauza lipsei dialogului.

„La fostele alegeri parlamentare Partidul Național Liberal a fost praf, mai aveam puțin și rămâneam cu praful de pe tobă. Am ajuns acolo dintr-o lipsă cruntă de dialog între noi, dintr-o lipsă de respect în echipa Partidului Național Liberal, dintr-o ruptură înfiorătoare între centru și baza, adică dumneavoastră, cei chemați să munciți în campanii, dintr-o ruptură de realitate între ceea ce așteaptă oamenii de la noi și înainte de campanie, și în perioada campaniei, și ceea ce au făcut unii colegi atâta timp când au fost la decizia PNL” a declarat Raluca Turcan în fața liberalilor din Prahova.

Președintele interimar al PNL a precizat că nu poate arăta doar într-o singură direcție, afirmând însă că multe rezultate slabe au fost și rezultatul „blaturilor” dintre PNL și PSD.

„Întrebarea este ce facem de acum încolo? Soluția este la dumneavoastră. Avem mai multe variante. Una să ne uităm cum unii liberali pur sânge clamează soluțiile de viitor pentru PNL însă în anumite momente nu au ezitat nicio secundă să pactizeze cu PSD-ul, și să-l pună pe tavă. Multe rezultate slabe au fost și rezultatul blaturilor dintre PNL și PSD”, a declarat președintele PNL.

Turcan a adăugat că există riscul ca PNL să ajungă la cel mai mare partid mic din România.

„Putem să ne facem că nu ne dăm seama că oamenii ne percep ca un partid în care oamenii nu trag în aceeași direcție, ca un partid în care nu există unitate de mesaj și set de valori asumate și respectate în exterior, ca un partid fără voința de a fi cu adevărat reprezentantul celor mulți și uneori, prin locuri esențiale, preocupat să răspundă interselor pentru funcții și interese ale unora din partid. Aceasta e o soluție pe care o avem la dispoziție: să ne facem că nu vedem cum se uită alții la PNL. Și pe această cale putem ajunge, în cel mai fericit caz, la cel mai mare partid mic din România”, a mai spus Turcan.

În cadrul întâlnirii, șefa liberalilor a spus, însă, că PNL poate recâștiga un partener, făcând referire la președintele Klaus Iohannis.

„Partidul Național Liberal, în momentul de față, poate să-și recâștige un partener. Și acel partener se numește președintele României, Klaus Iohannis. Președintele României a fost ales de 6,2 milioane de oameni nu pentru că este sas și este din Sibiu, ci pentru că a avut un program de țară în care oamenii și-au pus speranța să trăiască mai bine în România lor. Acest președinte poate să-și îndeplinească misiunea pentru țară dacă ar avea o echipă: președinte, majoritate parlamentară, guvern, și echipă în teritoriu care să lucreze pentru programul de țară. Președintele nu va veni să facă programul PNL și nici politici pentru noi”, a mai spus liderul PNL.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea