no author
Gabriel Pecheanu
469 vizualizări 5 iul 2017

Premierul Tudose nu este decis dacă îl va păstra în funcţie pe şeful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, în timp ce consumul a crescut, încasările din TVA să scadă, motiv pentru care va merge la sfârşitul săptămânii la sediul ANAF, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Deocamdată, i-a dat nişte sarcini. Încă nu s-a decis dacă îl păstrează sau nu în fruntea ANAF", au declarat surse guvernamentale.. 

"Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu-şi fac treaba... Avem o întâlnire programată cu el azi ( cu Bogdan Stan - n.r.), este chemat să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale şi să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului", a declarat Mihai Tudose.

Premierul a spus că va fi prezent la întâlnirea cu Bogdan Stan, "măcar din politeţe", deoarece el l-a chemat la discuţii.

"A crescut consumul, dar au scăzut încasările din TVA. Poate e o problemă de sistem, poate e o problemă de oameni... Trebuie să vedem", au mai spus sursele citate.

--

Citește și: