2 martie 201717:3835630

Ponta îi ia apărarea Elenei Udrea: ”Putea să omoare liniştită trei oameni că primea tot 21 de ani!! Asta nu e Justiţie - ci doar răfuială politică!”

Miercuri a avut loc ultimul termen din dosarul ”Gala Bute”, procurorii cerând maximul de pedeapsă pentru Elena Udrea. Astfel, fostul ministru al Turismului riscă o pedeapsă de până la 21 de ani de închisoare.

În acest context, fostul premier Victor Ponta îi ia apărarea Elenei Udrea, precizând, într-o postare pe Facebook, că în acest caz nu este vorba despre justiţie, ci despre o răfuială politică.

„Elena Udrea putea să omoare liniştită 3 oameni (români sau chiar americani) că primea tot 21 de ani!!

Nu îi băgaţi în seamă pe ignoranţii şi manipulaţii «frumoşi şi liberi» care vor înjura această opinie / gândiţi cu mintea dvs şi veţi înţelege că (indiferent de Udrea sau oricine altcineva) asta nu e Justiţie - ci doar răfuială politică!

Abuzurile şi ilegalităţile nu se îndreaptă niciodată prin alte abuzuri şi ilegalităţi mai mari - aşa am învăţat eu când eram procuror/ doar că între timp România a devenit un alt «Guantanamo» - teritoriu american militarizat unde nu se aplică regulile şi legile din America ; şi drepturile şi libertăţile constituţionale «sunt un moft»!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.