Cristina ANDREI
Cristina ANDREI
282 vizualizări 7 aug 2017
„Nu suntem în sesiune parlamentară. Când începe sesiunea, vom căuta cel mai potrivit moment, în care vom avea cele mai multe şanse pentru a trimite acasă acest guvern. Dacă ţara n-ar avea guvern, ar fi mai bine decât cu Guvernul Tudose. Vom căuta să trimitem la plimbare acest guvern“, a transmis luni Orban, de la Târgu Jiu. 
 
Preşedintele PNL, a mai precizat şi că liberalii vor lua parte la şedinţele Birourilor Permanente de marţi, dar vor cere ca prmierul Tudose şi ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, să vină în faţa Parlamentului şi să explice „execuţia bugetară dezastruoasă”.
 
„La ora actuală nu este convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului. Sunt convocate doar birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi ale Senatului. Decizia noastră este aceea de a le ttransmite colegilor noştri din Birourile Permanente să participe la aceste reuniuni şi să ia o poziţie în funcţie de ordinea de zi care va fi propusă şi suplimentar să avem propriile noastre solicitări legate de seiunea parlamentară extraordinară. (...) Principala noastră solicitare este aceea de a convoca ministrul Finanţelor sau premierul, care doreşte, să prezinte execuţia bugetară dezastruoasă pe primele şase luni ale anului şi ce plan are Guvernul şi ministrul Finanţelor pentru a reuşi susţinerea cheltuielilor publice care au fost realizate prin creşterile de salarii în sectorul public şi alte categorii de măsuri populiste astfel încât România să nu intre în procedură de deficit excesiv", a mai spus Orban. 
 
 
 
 

--

Citește și: