17 februarie 201715:222600

Petiţia pe care au semnat-o 95% dintre primarii PSD din Iaşi, după scandalul Chirica-Dragnea

56 din cei 62 de primari PSD din Iaşi, alături de trei parlamentari, au semnat o scrisoare în care cer retragerea delegării lui Mihai Chirica din funcţia de preşedinte interimar al filialei judeţene.

Un număr de 56 de primari din cei 62 ai PSD din Iaşi(95%) au semnat o scrisoare în care îşi arată susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu şi faţă de conducerea centrală a PSD.

Totodată, semnatarii scrisorii solicită Biroului Permanent Naţional al PSD retragerea delegării lui Mihai Chiria din funcţia de preşedinte interimar al PSD Iaşi.

Scrisoarea a fost semnată şi de preşedintele executiv al PSD Iaşi, Maricel Popa, preşedinte al Consiliului Judeţean.

De asemenea, trei parlamentari social-democraţi - Vasile Câtea, Victorel Lupu şi Vasile Axinte - au semnat scrisoarea, iar potrivit unor surse din cadrul PSD ar urma să semneze şi parlamentarii Camelia Gavrilă şi Silviu Macovei.

Mihai Chirica nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Mai multe organizaţii locale ale PSD au solicitat, zilele trecute, excluderea, în Comitetul Executiv Naţional, a lui Mihai Chirica.

Marţi, 27 de primari PSD din judeţul Iaşi semnaseră o scrisoare deschisă prin care se deziceau de Chirica, în vreme ce membrii Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi au transmis că îl susţin pe edil.

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.