829 vizualizări 15 mai 2017

"La preşedinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună şi eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este preşedintele Comisiei de buget finanţe din Camera Deputaţilor. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta", a declarat Liviu Dragnea la Alexandria, completând că manadatul este până în toamna anului viitor.

În schimb, Leonardo Badea a declarat, pentru Mediafax, că nu a avut o discuţie cu preşedintele PSD pe această temă şi că va face declaraţii abia după ce va vorbi cu Liviu Dragnea.

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a votat, joi, cu 238 voturi "pentru" şi niciun vot "împotrivă", revocarea lui Mişu Negriţoiu de la şefia ASF, la mai bine de şapte luni de la adoptarea raportului de către membrii comisiei de specialitate din Parlament privind demiterea sa. Totul a început în contextul nemulţumirilor invocate, anul trecut, cu privire la noile tarife la poliţele RCA, culminând cu scandalul privind pensiile private, pentru care fost învinovăţit de liderul PSD, Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Mişu Negriţoiu declara, cu o zi înainte de decizia plenului reunit, că nu este îngrijorat de o eventuală revocare din funcţie, preferând să fie „demis de politicieni în loc să fie scos de DNA”.

--

Citește și: