11 septembrie 201715:541137

Mesajul unui deputat PSD pentru elevi: ”Pune-ţi” mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi în budă!

Deputatul PSD, Călin Matei, a postat, luni, pe Facebook un mesaj cu ocazia începerea anului şcolar în care îi îndeamnă pe elevi să se ţină de carte şi să nu fumeze ”în budă”. Mesajul său conţine, însă, mai multe erori gramaticale,

”Nici mie nu mi-a fost dragă şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da' nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanţă, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi în budă! Succes!”, a scris Călin Matei pe contul său de Facebook.

După avalanşa de comentarii ironice cu privire la greşelile sale gramaticale, deputatul şi-a editat postarea, corectând eroarea.

Călin Matei şi-a început cariera politică în judeţul Maramureş unde a avut mai multe mandate de consilier judeţean, ajungând vicepreşedinte, iar în 1995-1996 chiar preşedinte al CJ Maramureş. Din 2012 este deputat din partea PSD.

Potrivit CV-ului său de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Matei a absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare, secţia Mine, iar apoi Facultatea de Politologie a Universităţii Babeş-Bolyai, în 1995. Ulterior, s-a îndreptat spre ştiinţele economice pe care le-a absolvit în 2004 la Universitatea de Vest din Timişoara.\

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.