Cristina ANDREI
Cristina ANDREI
9353 vizualizări 8 aug 2017

„Ţeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar 'păcăliciul' de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a vorbit şi despre votanţii PSD în termeni destul de duri, arătând că, dincolo de faptul că au fost minţiţi, Liviu Dragnea nici măcar nu va fi prezent la sesiunea extraordinară, pentru că pleacă în vacanţă, la cârmă fiind, în locul său, Florin Iordache.

„Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache. În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!”, şi-a încheiat Băsescu mesajul. 

--

Citește și: