Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Este mai mic decât se vede

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Este mai mic decât se vede

Întrebat, vineri, la Vaslui, despre scandalul din ultimele zile, din cadrul PSD, Liviu Dragnea a declarat că „este mai mic decât se vede”.

Totodată, Dragnea a spus că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului, iar când a fost chestionat dacă sunt două tabere în interiorul partidului, Dragnea a răspuns: „Care tabere? Nici vorbă!”.

De asemenea, întrebat de jurnaliști dacă s-ar impune o demisie a ministrului de Interne, Carmen Dan, Liviu Dragnea a spus că nu vrea să comenteze acest subiect.

„Am spus că nu mă bag și nu comentez în această perioadă absolut nimic”, a răspuns Dragnea.

Despre vizita în județele din Moldova, președintele PSD a spus că au fost „bune” și că membrii PSD i-au cerut să rămână uniți.

„Am avut o discuție și la Vaslui și la Bacău și la Suceava cu membrii de partid, cu primarii, cu viceprimarii, cu președinții de consilii județene. Au fost discuții bune, în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în fața nimănui, ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală și anume: românii să trăiască mai bine, să aibă bani mai mulți în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv și în alte planuri să facem tot ce ne stă în putință ca acolo unde nu e rânduială să punem rânduială și să continuăm cu modificarea legislației, pentru a stopa cât mai mult abuzurile”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost, vineri, și la Bacău, unde a declarat că speră ca Mihai Tudose să rămână premier, răspunzând astfel unei întrebări legate de declarațiile din ultimele 24 de ore ale unor lideri social democrați care spun că în CEx trebuie să se discute înlăturarea lui Tudose.

„Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână premier”, a declarat vineri Liviu Dragnea, aflat la Bacău, răspunzând astfel unei întrebări legate de afirmațiile lui Cătălin Rădulescu privind posibila retragere a susținerii acordată Executivului Tudose.

„Bravo, Carmen Dan, șah mat! Ca membru vechi, al partidului meu,PSD, solicit întrunirea de urgentă a CEX -ului, pentru a hotărî , dacă , după ieșirea necontrolata și nestatutară a premierului Tudose , mai susținem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , și dacă după ieșirile repetate in mass- media , contrare pozitiilor partidului , și insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi menținuți in funcție , acești doi colegi , care nu au înțeles nici in ultimul ceas , ca nu au ajuns prin niciun concurs in aceste funcții , ci au fost puși acolo de către partid și ca sa realizeze programul partidului”,a scris, joi seara, deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Anterior și liderul PSD Vaslui a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu se poate pune continua în acest fel.

„Asemenea lucruri nu ar trebui să se petreacă într-un Guvern, dar din păcate au evoluat de așa natură încât ne aflăm într-o sarabandă a declarațiilor. O cunosc pe Carmen Dan, este un om onest, am rămas foarte surprins când premierul, sub impulsul nervilor și al situației tensionate, a făcut afirmațiile respective și i-a solicitat demisia. Demisia ministrului de Interne din cadrul unui Guvern acceptat de o majoritate covârșitoare a decidenților din PSD nu cred că se poate cere la nervi, necesită o discuție, un acord. Trebuie să vedem dacă cel căruia i se cere demisia a săvârșit un act care trebuie sancționat cu demisie. Din păcate, evoluția acestui conflict se îndreaptă spre un deznodământ nu chiar plăcut și dacă va continua în acest fel, adică un ministru încearcă să ia măsuri într-un minister și premierul îi cere demisia, mai rămâne ca CEX al PSD să îi ceară demisia premierului. Ce altă cale mai poate fi urmată dacă cea a dialogului constructiv nu este deschisă?”, a spus Dumitru Buzatu, pentru MEDIAFAX.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom