16 martie 201716:19793

Încă un liberal transmite că „ar putea” candida la şefia PNL. Condiţia esenţială pe care o vrea îndeplinită

Secretarul interimar al PNL, europarlamentarul Cristian Buşoi, a declarat, joi, că dacă va fi reales în funcţia de preşedinte al filialei PNL Bucureşti la Conferinţa din data de 8 aprilie şi dacă şi alţi liberali din ţară îl vor susţine ar putea candida la preşedinţia partidului.

„Nu, deocamdată singura singura decizie pe care am luat-o este să-mi recâştig sau câştig susţinerea în conferinţa pe Bucureşti pentru că avem un eveniment pe 8 aprilie. Vor fi peste 1000 de delegaţi la Conferinţa pe Bucureşti şi orice intenţie aş avea pentru viitor cred că ar trebui să pornească de la validarea mea de către acei colegi pe care i-am coordonat în această scurtă perioadă de timp. Dacă acest lucru se va întâmpla şi dacă alţi colegi din ţară vor dovedi deschidere pot să iau în calcul şi o eventuală candidatură (la preşedinţia PNL-n.r)”, a declarat secretarul interimar al PNL, europarlamentarul Cristian Buşoi.

Convenţia Naţională, forul în care va fi aleasă noua conducere a partidului, va avea loc în data de 17 iunie, iar alegerile în filiale vor trebui să fie finalizate până în data de 2 mai.

Cristian Buşoi a devenit preşedintele filialei PNL Bucureşti în anul 2015. Acesta a refuzat să demisioneze în urma eşecului electoral de la alegerile parlamentare, când liberalii au obţinut, în Capitală, în jur de 11%, deşi liderul PNL de la acea vreme, Alina Gorghiu, şi-a depus mandatul şi le-a cerut preşedinţilor de filiale care au obţinut rezultate slabe să plece din funcţii.

 

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.