În așteptarea deciziei lui Iohannis, liberalii pregătesc moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: L-au schimbat pe „dracu’ cu tac-su”

În așteptarea deciziei lui Iohannis, liberalii pregătesc moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: L-au schimbat pe „dracu' cu tac-su
Publicat: 16/10/2017, 15:29
Actualizat: 07/05/2018, 18:25

„PNL consideră că această remaniere este o frecție la un picior de lemn, în care a fost schimbat Tanda cu Manda sau, mai plastic, dracu’ cu tac-su. În ceea ce privește Ministerul Dezvoltării, este o glumă proastă nominalizarea lui Paul Stănescu. Sevil Shhaideh era mic copil față de Paul Stănescu. În primul rând, Paul Stănescu face parte din frăția TelDrum. Dacă ne uităm în ce județe are contracte TelDrum, vedem că județul Olt este unul dintre județele în care TelDrum câștigă contracte cu nemiluita”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al partidului.

Ludovic Orban a afirmat că Paul Stănescu este „chintesența baronului PSD” și că „are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicați de PSD”.

„Are mentalitate de clan. Dacă ne uităm vedem că Paul Stănescu nu este doar Paul Stănescu, este practic sprijinit și a ridicat membri ai familiei, cum este fratele domnului Stănescu (Alexandru Sărnescu – n.red.), care este deputat și, din câte știu, este președintele Comisiei de agricultură, soția domnului Stănescu este consilier sigur la «Genunche» într-un cât provine ca învățător din mediul preuniversitar și, probabil, îi împărtășește foarte multă experință de la țară domnului «Genunche», analfabetul numărul unu din fruntea Ministerului Educației”, a adăugat Orban.

Liderul PNL a criticat și nominalizarea lui Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, spunând că este „omul de casă” al Nicușor Constantinescu și al lui Radu Mazăre.

„Nu în ultimul rând, din nou la Ministerul Fondurilor Europene arată cărătorul de geantă al Rovanei Plumb. Adică, Rovana Plumb și-a pus din nou ministru, un ministru care nu s-a remarcat prin nimic bun cât a fost la ministerul respectiv, întrucât o mare parte din întârzierile în acreditarea autorităților de management i se datorează cărătorului de geantă al Rovanei Plumb. Este ca și cum Rovana Plumb ar fi în continuare la minister, doar că ea conduce ministerul prin delegat”, a spus Orban.

PNL solicită, în continuare, remanierea miniștrilor Viorel Ilie, Liviu Pop și a „plagiatorului” Florian Bodog, a spus Orban. „Considerăm candidaturile pentru Guvern candidaturi care reprezintă toate năravurile și toate păcatele PSD. (…) O mare dezamăgire am în privința domnului Tudose care a făcut pe fata mare la televizor, dar de fapt arată că nu este altceva decât premierul marionetă a lui Liviu Dragnea în continuare și în ciuda încordării mușchilor se arată că nu este altceva decât un mușchi care este condus de creierul lui Dragnea”, a mai spus Orban.

Întrebat dacă îi va cere președintelui Klaus Iohannis să respingă nominalizările făcute de PSD, Orban a afirmat că această decizie aparține șefului statului. „Este decizia președintelui să hotărască în ce măsură acești candidați sunt sau nu sunt potriviți, dacă respectă legea și dacă au capacitatea de a gestiona ministerele. Noi avem propria noastră analiză. Lăsând la o parte problemele penale, trecutul oamenilor care sunt nominalizați îi face total indezirabili pentru pozițiile pentru care au fost nominalizați”, spus liderul PNL.

PNL ia în continuare în calcul posibilitatea depunerii moțiunii de cenzură. „O pregătim într-un moment în care considerăm că sunt cele mai mari șanse să treacă moțiunea”, a precizat Orban.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...