Firea, un nou episod din „războiul” cu Tudose: „Jignește colegii de partid, iar cu un grup minoritar se poartă foarte frumos”

Firea, un nou episod din războiul cu Tudose: Jignește colegii de partid, iar cu un grup minoritar se poartă foarte frumos
Publicat: 04/12/2017, 22:38

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a precizat că nu a spus că Mihai Tudose ar intenționa să preia conducerea partidului ci doar că se comportă ca și cum ar vrea să o facă.

„Eu am afirmat că domnul prim-ministru se comportă ca și cum ar dori pentru că doar domnia sa știe ce-i în sufletul și în mintea domniei sale. Nu putem face afirmații extrem de exacte cu privire la o persoană sau alta. Eu am spus că pare pentru că, pe de o parte, îi jignește pe colegii de partid printre care mă număr și eu, iar cu un grup minoritar se poartă foarte frumos, aș zice eu discriminator, în încercarea consolidării unei poziții. Mai departe Dumnezeu știe și viața politică ne va demonstra care este adevărul”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a spus că este posibilă convocarea unei ședințe a conducerii PSD în care disputele din partid să fie tranșate. „Poate că în zilele următoare va fi o ședință, Comitet Executiv sau Birou Permanent, în care vom spune cu toții, cu sinceritate, tot ce avem de comunicat, iar într-o democrație majoritatea își impune punctul de vedere, dar după ascultarea tuturor opiniilor”, a spus Firea.

Totodată, ea a dezmințit o afirmație făcută la același post de către europarlamentarul Cătălin Ivan, potrivită căruia Firea ar dori să devină președintele PSD. „Vă spun că singura sursă credibilă sunt doar eu. Eu știu dacă aceste lucruri sunt adevărate sau nu și vă spun pe cuvânt de onoare că sunt neadevărate și ceea ce a afirmat domnul Ivan și toate speculațiile pe surse din aceste zile. Sînt parte a unei campanii menite să mă defăimeze, a înfățișa publicului o altă percepție că, în loc să mă ocup de problemele Capitalei, sunt într-o campanie pentru preluarea PSD. Este fals”, a afirmat Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, sâmbătă, că premierul Mihai Tudose a ales o manieră incorectă și necolegială de a o „admonesta public” pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, ea precizând că s-ar fi așteptat să îi spună aceste lucruri telefonic sau la o întâlnire.

„Domnul prim-ministru a găsit o manieră incorectă, consider eu, și necolegială, de a mă admonesta public pentru o decizie care a fost luată de instituțiile din subordinea Primăriei. Mă așteptam, dacă avea ceva de comunicat și o opinie, colegial, să-mi dea un telefon sau să solicite o întâlnire. Sper ca din acest moment domnul prim-ministru să înțeleagă faptul că o manieră colegială și corectă de comunicare cu noi, colegii săi – încă colegii săi – trebuie să fie una directă, nu cu apropouri, insinuări prin presă”, a spus Firea, sâmbătă, la Antena 3.

Precizarea a fost făcută după ce premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că amplasarea unui Târg de Crăciun în Piața Victoriei nu este „cea mai inspirată decizie”, afirmând că și primarul general, Gabriela Firea, va înțelege acest lucru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația