18 martie 201714:42881

Dragnea nu are armă acasă, dar are „un regret” în cazul deputatului AKM. „Eu tot transmit semnale”

După scandalul deputatului AKM, Liviu Dragnea sustine că regretă că „a cedat” când i-a semnat candidatura lui Cătălin Rădulescu, precizând că „tot îi transmite semnale” să demisioneze, însă fără efect.

Şeful PSD a adăugat că va cere „cel puţin suspendarea” lui Rădulescu. 

„Nu am armă acasă. Nu e o regulă în PSD. Regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine. Poate regret că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumnealui pentru acest parlament. Voi propune în comitetul executiv cel puţin suspendarea sa din calitatea de membru al PSD. Afirmaţiile acestui domn deputat sunt inacceptabile şi periculoase”, a declarat Dragnea. 

Întrebat de ce nu îi cere demisia de onoare deputatului PSD, Dragnea a comentat că pentru o demisie de onoare este nevoie de onoare. „Eu tot îi transmit semnale” să demisioneze, a adăugat el. 

Poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat şi au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deţine şi de a-i anula permisul de port-armă, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească.

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.