Raluca Pancu
Raluca Pancu
370 vizualizări 17 iul 2017

"I-am cerut premierului să analizeze foarte atent şi cu maximă rigoare activitatea ANAF-ului şi m-a asigurat şi pe mine, şi pe colegi că se va întâmpla lucrul ăsta, în zilele următoare. Şi legat de creşterea gradului de colectare, şi de relaţia pe care ANAF-ul o are şi trebuie să o aibă cu agenţii economici şi l-am rugat să facă o analiză foarte serioasă a activităţii ANAF-ului. România nu stă rău, trebuie să stea mult mai bine", a declarat Dragnea, la finele şedinţei coaliţiei de guvernare.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea şefului ANAF, Bogdan Stan, Dragnea a evitat să răspundă.

"Eu evit să spun ce părere am eu personal despre un şef de instituţie, dar faptul că l-am rugat, i-am cerut premierului să facă această analiză probabil că nu sunt foarte fericit", a spus Dragnea.

Pe 6 iulie, liderul PSD preciza că "nu e pus în pericol postul şefului ANAF" şi că au fost identificate "30 şi ceva de acţiuni care au în vedere o îmbunătăţire a activităţii" instituţiei, în urma discuţiilor pe care Mihai Tudose le purtase, miercuri, cu Bogdan Stan.

"Am avut aseară o întâlnire cu premierul, ei au avut ieri (n.r - discuţii) timp de patru-cinci ore şi cu Finanţele, şi cu ANAF-ul şi au identificat 30 şi ceva de acţiuni care au în vedere o îmbunătăţire a activităţii ANAF-ului (....) De asta au fost chemaţi acolo, ca să discute serios", declara, la acel moment, Liviu Dragnea.

 

--

Citește și: