no author
Cătălina Mănoiu
405 vizualizări 26 mar 2017

„Ce îi răspund eu preşedintelui Iohannis? Nu ştiu dacă a fost foarte corectă abordarea. A avut discuţii cu premierul Grindeanul pe acest subiect şi premierul va face ceea ce crede de cuviinţă. Poate că preşedintele Iohannis are informaţii că lucrurile au început să se mişte bine şi că imediat se vor vedea aceste lucruri ca şi realizate şi poate zice că ar fi bine ca înainte să aibă o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu şi să spună că din acest motiv au început să mişte lucrurile”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3, solicitat să comenteze declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că va discuta cu premierul Grindeanu pentru că România va avea “cărţi proaste” la negocierea bugetului UE, în situaţia în care absorbţia fondurilor europene este 0%.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că Guvernul Grideanu “a ars multe etape” pentru a recupera timpul pierdut de guvernul tehnocrat în ceea ce priveşte fondurile europene.

„La Guvern se întâmplă lucruri, adică membrii Guvernului şi aparatul guvernamental, în fiecare zi, iau nişte măsuri. Vorbim de oameni profesionişti care, exact de la instalare, un grup de oameni, în frunte cu Sevil Shhaideh, au avut obiectiv major strategic să ardă foarte multe etape, să pună lucrurile în regulă pentru a recupera timpul pierdut pe fonduri europene”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că România va avea “cărţi proaste în mână” la negocierile următorului buget al UE, în contextul absorbţiei de 0%, afirmând că va discuta cu Guvernul în următoarele săptămâni, pentru că la început Grindeanu s-a ocupat de OUG 13 şi 14 şi, pe urmă, a început să lucreze "uşor, uşor".

--

Citește și: