no author
Dana Stanila
390 vizualizări 15 iul 2017

”Împreună cu echipa mea de la PNL Bucureşti am identificat cele mai bune soluţii pentru: eficientizarea RADET şi scăderea facturii la întreţinere, pentru decongestionarea traficului şi reducerea poluării din Bucureşti şi, nu în ultimul rând, pentru a face ca administraţia să fie funcţională, să lucreze în folosul cetăţeanului şi nu un SRL, plin de politruci, cum a reuşit să facă doamna primar. Acum, deşi nu a mişcat un deget pentru dezvoltare şi bunăstare, doamna Firea nu îşi asumă nimic şi continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile şi campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populaţia. Iar rezultatele "performanţelor" sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în reţeaua de termoficare şi pandelizarea administraţiei Capitalei”, a declarat Cristian Buşoi.

PNL a lansat sâmbătă o campanie de informare a bucureştenilor cu privire la ”nerealizările administraţiei PSD din Bucureşti”.

”PNL trebuie să fie vocea bucureştenilor şi să le apere interesele. Este important ca bucureştenii să ştie ce nu funcţionează cu adevărat în administraţia condusă de doamna Firea şi ce poate face PNL mai bine. PNL trebuie să atragă de partea sa liderii de opinie pentru ca mesajele PNL să ajungă la cât mai mulţi oameni; de la jurnalişti, bloggeri, lideri cu influenţă în dezbaterea publică, până la prieteni şi vecini, cu toţii trebuie implicaţi în dezbaterea publică pentru dezvoltarea Capitalei, alături de PNL Bucureşti”, a mai transmis Buşoi.

--

Citește și: