Chiar dacă imaginile au făcut înconjurul Internetului, Bușoi spune că nu știe cine este liberalul din Bistrița care a agresat o femeie, apoi a fost „răsplătit” cu o funcție de conducere

Chiar dacă imaginile au făcut înconjurul Internetului, Bușoi spune că nu știe cine este liberalul din Bistrița care a agresat o femeie, apoi a fost „răsplătit cu o funcție de conducere
Publicat: 19/05/2017, 20:12
Actualizat: 11/02/2019, 16:52

Cristian Bușoi, a spus, într-o conferință de presă susținută vineri seara la Bistrița că nu știe cine este Jenor Beudean, liberal care a agresat o femeie care a trecut pe culoarea roșie a semaforului, în luna iunie anul trecut. În prezent, acesta este ales în conducerea organizației județene a PNL după ce ar fi spus că ar fi primit neînceperea urmăririi penale.

„Nu știu despre cine este vorba și nu cunosc subiectul”, a fost reacția lui Cristian Bușoi la întrebarea corespondentului MEDIAFAX în ceea ce privește de cooptarea în conducerea organizației județene a PNL a lui Jenor Beudean.

Chiar dacă a încercat să inducă în eroare presa, dar și pe colegii din PNL, deocamdată liberalii nu au luat măsuri împotriva Jenor Beudean. Președintele organizației județene a PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, spune că la această dată Jenor Beudean este în continuare în echipa de conducere a organizației.

Liberalul a demisionat din organizația județeană PNL Bistrița-Năsăud, anul trecut în luna iunie, după ce a fost la un pas de excludere din partid întrucât a agresat o femeie, iar soțul acesteia a postat imaginile online.

În luna decembrie 2016, Jenor Beudean s-a reînscris în partid și la alegerile de luna aprilie din interiorul organizației județene a fost cooptat în funcția de secretar general adjunct al organizației județene a PNL. Acesta a susținut într-o conferință de presă că a scăpat de problemele penale. „Mie mi-a dat soluția de renunțare, de renunțare la urmărirea penală, propunere de renunțare” a spus Jenor Beudean.

Deși liberalii bistrițeni spun că totul este în regulă și că Jenor Beudean nu ar fi fost găsit vinovat, polițiștii bistrițeni nu au finalizat dosarele de cercetare penală în cazul acestuia.

„Poliția municipiului Bistrița are în lucru două dosare penale, în niciunul dintre acestea nefiind finalizate cercetările. Este vorba despre un dosar penal pentru vătămare corporală, plângerea fiind făcută de o femeie și de un dosar penal pentru distrugere, plângere formulată de un bărbat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, ag.princ. Crina Sârb.

Incidentul în care a fost implicat politicianul s-a petrecut pe 14 iunie 2016 pe un bulevard din Bistrița, soțul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu postând pe Facebook imagini care înfățișau pe Jenor Beudean agresând-o pe soția sa, Nicoleta.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată, împreună cu soțul ei, locuiesc de mai mulți ani în Martea Britanie și după incident s-au reîntors în străinătate. În acest caz și politicianul a făcut o plângere împotriva femeii pentru injurii aduse în spațiul public, lovirea autoturismului și traversarea pe culoarea roșie a semaforului.

La momentul incidentului, fostul copreședinte al PNL, Alina Georghiu, i-a cerut scuze public femeii agresate de fostul vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, Jenor Beudean, iar imediat după incident, Biroul de Presă al PNL a anunțat că va cere excluderea din Partidul Național Liberal a agresorului, însă acesta a demisionat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...