13 aprilie 201719:253420

Ce va face, de fapt, Alina Laufer, în Primăria Capitalei

Alina Laufer nu va conduce Compania Municipală Sport pentru toţi Bucureşti SA, ci a fost votată de consilierii generali membru în Consiliul de Administraţie, "unde îşi va pune în practică experienţa antreprenorială pe care o are în diverse domenii", anunţă Primăria Capitalei.

"Doamna Alina Laufer nu va conduce Compania Municipală Sport pentru toţi Bucureşti SA, ci a fost votată de consilierii generali membru în Consiliul
de Administraţie, unde îşi va pune în practică experienţă antreprenorială pe care o are în diverse domenii. Doamna Laufer a absolvit Facultatea de
Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti şi a ocupat funcţii de conducere în cadrul mai multor societăţi comerciale, care au presupus coordonarea unui număr semnificativ de angajaţi. Totodată, cunoaşte cinci limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană şi ebraică)", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), remis joi MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte afirmaţiile conform cărora Alina Laufer nu ar avea competenţe în domeniul sportiv, Primăria Capitalei precizează că numirea sa în CA Companiei Municipale Sport Pentru Toţi Bucureşti SA s-a bazat pe "aptitudini de management şi competenţe antreprenoriale".

"Doamna Alina Laufer este implicată în mai multe campanii care promovează sportul şi un stil de viaţă de sănătos şi activează ca voluntar în cadrul
asociaţiei sportive de atletism RMA, participând totodată şi la campania de strângere de fonduri pentru Jocurile Paralimpice Invictus", mai transmite PMB.

Alina Laufer este soţia secretarului de stat în Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.