258 vizualizări 16 apr 2017

"În aceste zile în care sărbătorim Sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi. Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism înspre viitor. Hristos a înviat!", a transmis preşedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, premierul Sorin Grindeanu le-a transmis un mesaj românilor în prima zi de Paşte, invocând importanţa respectării valorilor autentice şi respectării tradiţiilor, despre care susţine că ne defineşte ca popor.

„În copilărie obişnuiam să-mi petrec sărbătorile de Paşte la bunicii din Caraş. Acolo am învăţat ce înseamnă să respecţi tradiţia, familia şi tot ceea ce ţine de aceste sărbători. Am încercat să le transmit şi încerc să le transmit şi copiilor mei aceste lucruri. Respectarea valorilor autentice şi respectarea tradiţiilor este ceea ce cred că ne defineşte ca şi ţară, ca şi popor. Vreau să vă transmit tuturor creştinilor <Sărbători fericite!>, un <Paşte Fericit!>, <Hristos a înviat!>”, a transmis Sorin Grindeanu. 

--

Citește și: