4704 vizualizări 24 mar 2017

"Prin acest mesaj, anunţ pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorţat , prin procedură notarială, de fostul meu soţ. Despărţiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat. Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând”, a scris, pe Facebook, Maria Olaru,destulde acidăla adresa fostului soţ: ”Am simţit nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil şi de neînţeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula «soţul gimnastei Maria Olaru». Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă şi cu actele sale sociale".

La puţin timp a venit şi aşteptate reacţie a lui Bogdan Diaconu, una deloc agresivă, politicianul refuzând să intre în polemică: "Nu am cum să comentez, ci doar să confirm. Pentru mine, Maria rămâne mama copilului meu. Mai multe de atât nu sunt de comentat. Eu nu cred că am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria rămâne fosta soţie şi mama fiului meu. Voi avea grijă să-i fie bine atât ei, cât şi copilului. Sunt lucruri de nuanţă – adevărul e întotdeauna la mijloc...
Am avut o căsnicie sau o relaţie cu mult timp înainte să se producă căsătoria... Este o custodie comună, doar că domiciliul copilului e la mamă. Nu am avut ce să împărţim, pentru noi lucrurile sunt foarte simple. E alegerea Mariei ce declaraţii va face, nu vreau să duc discuţia în acest sens... Nu regret nimic din mariajul cu Maria şi o să uit tot ce a fost negativ".

--

Citește și: