MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Cele mai frumoase, inspirate și inedite felicitări, urări și mesaje de Sf. Maria Mică

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Cele mai frumoase, inspirate și inedite felicitări, urări și mesaje de Sf. Maria Mică
Publicat: 08/09/2017, 11:03

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Peste 2,2 milioane de români primesc, dar și transmit mesaje, sms-uri și felicitări și urări de Sfânta Maria.Nașterea Maicii Domnului, cunoscută ca „Sfânta Maria Mică”, marchează hotarul astronomic dintre vară și toamnă. De Sf. Maria Mică încep unele activități specifice, cum ar fi culegerea unor plante și fructe tămăduitoare, bătutul nucilor, culesul viilor, semănatul grâului, orzului și secarei de toamnă.. (Mai jos găsiți o serie de mesaje de urări și felicitări de Sfânta Maria)

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Sf. Maria MicăEste prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie și totodată cea mai mare sărbătoare a toamnei. În această zi credincioșii merg de dimineață la biserică, pentru a ascultă slujbă și pentru a se închină la icoană Maicii Domnului.De Sf. Maria, Patriarhul Daniel a transmis o serie de mesaje credincioșilor. „Maica Domnului este ocrotitoarea familiei și a părinților care nasc copii; este ocrotitoarea copiilor, a mamelor, dar și a fecioarelor. Maica Domnului este bucurie și iubire pentru cei pe care nu-i mai iubește nimeni, pentru cei uitați, pentru cei singuri, pentru cei abandonați. „Maica Domnului este model de smerită ascultare”, sunt câteva dintre cuvintele de învătură ale Patriarhului, cu ocazia sărbătorii de Sf. Maria.Iată mai jos o serie de mesaje de urări și felicitări de Sfânta Maria.

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

La mulți ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

La multi ani Maria/Marian! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Fie ca Sfanta Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani de Sfanta Maria!

In aceasta zi speciala, iti transmitcele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Maria al carei nume il porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.O zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!
De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci. La multi ani!

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.De ziua ce-ți surâde-n prag și-i porți frumosul nume, eu îți doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani!

Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, și-ți doresc din inimă numai fericire, sănătate și lucruri bune! La mulți ani!

Ai apărut în viața mea ca o minune, nu degeaba porți un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare și c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbești, să râzi mereu, și să nu uiți nici o clipă, că tu ești diamantul meu! La mulți ani, Maria mea!

Sper să rămâi mereu omul bun care ești, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață. La Mulți Ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!
Fie ca această zi să-ți dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi. La mulți ani!

Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare! La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Dragă prietenă/prietene, pregătește băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, și la greu nu te lăsăm. La mulți ani cu sănătate, bucurie și de toate!

Nu știu dacă îți place numele pe care ți l-au ales părinții, dar eu îți urez din suflet un călduros La mulți ani! Că-ți place sau nu, e totuși ziua ta!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Nu-ți urez să ai parte de bani, că știu că ești descurcăreț, nu-ți urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viața ta ești deja o celebritate, îți doresc să fii sănătos și vesel, că restul vin singure! La mulți ani, prieten drag!

Maria! Da, tu! Ești dată în urmărire de către gașca de prieteni, căci azi e ziua ta și toți vor să te ureze și să te îmbrățișeze! Mă alătur și eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îți zic acum: La mulți ani!

Azi la meteo s-a anunțat cod galben de pupici și de urări și cred că responsabil pentru asta ești tu. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.La mulți ani Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață.

Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învață să ierți, să fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!

Pentru că ești o persoană atat de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii și să îți lumineze calea în viață.

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Maica Domnului să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire.

Fecioara Maria, al cărei nume îl porți să-ți călăuzească pașii pe calea vieții, să te ridice când ești la pământ și să-ți binecuvânteze fiecare moment al vieții. La mulți ani binecuvântați!

Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristețea și lacrimile, tot așa îți doresc să răzbați și tu din furtuna greutăților

La mulți ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu și să te ajute să învingi orice obstacol din viața ta! La mulți ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristețe și să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău și-ți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului la mulți ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

Păstrează-ți sufletul tânăr și bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde și un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze viețile și mintea mereu! La mulți ani!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulți ani!

La mulți ani Maria (Marian)! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață.

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porti, învață să ierți, să fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

În aceasta zi specială îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viața plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA.Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte