1892 vizualizări 8 aug 2017

Cântăreaţa de origine irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară, a înregistrat un mesaj emoţionant pentru fanii din social media, mărturisind cât de singură se simte de când a pierdut custodia fiului său de 13 ani. 

În clipul filmat în locuinţa sa din Travelodge, New Jersey, unde locuieşte aceasta acum, cântăreaţa de 50 de ani spune că suferă de trei boli psihice diferite. „Sunt absolut singură, nu mai e nimeni în viaţa mea. Acum locuiesc la un motel din Travelodge. Nimeni, cu excepţia doctorului, psihiatrul meu, care este cel mai blând om din lume şi spune că sunt eroina lui, iar acesta este singurul lucru care mă ţine în viaţă în acest moment. Faptul că sunt eroina lui, iar asta e destul de patetic", spune aceasta în video. 

 

O'Connor susţine că este tratată oribil de membrii familiei sale, care refuză să aibă grijă de ea. „Este ca o vânătoare de vrăjitoare, arată cu degetul şi spun 'iată, iată de ce'. Lupt şi continui să lupt, la fel ca milioane de alte persoane. Dacă ar fi fost doar după mine, acum n-aş mai fi fost. Pentru că am mers singură pe pământ de doi ani încoace, ca pedeapsă pentru că sunt bolnavă mental, şi am devenit din ce în ce mai furioasă pentru că nimeni nu poate avea grijă de mine". Aceasta şi-a mărturisit şi gândurile suicidale, spunând că de doi ani vrea să moară. 

În luna mai, cântăreaţa a pus pe jar autorităţile după ce a dispărut în urma unei plimbări cu bicicleta, iar prietenii s-au temut că şi-ar putea duce la îndeplinire ameninţările. 

 

 

 
--

Citește și: