8 august 201711:591825

Video ALARMANT postat de cântăreaţa Sinead O'Connor pe Facebook: „Este singurul lucru care mă ţine în viaţă"

Cântăreaţa Sinead O'Connor a postat recent pe contul său de Facebook un filmuleţ alarmant care a stârnit din nou îngrijorare în legătură cu sănătatea ei mintală, dezvăluind că de doi ani încoace se luptă în fiecare zi să nu se sinucidă. „Acum, viaţa mea se învârte în jurul încercării de a rămâne în viaţă", susţine artista.

Cântăreaţa de origine irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară, a înregistrat un mesaj emoţionant pentru fanii din social media, mărturisind cât de singură se simte de când a pierdut custodia fiului său de 13 ani. 

În clipul filmat în locuinţa sa din Travelodge, New Jersey, unde locuieşte aceasta acum, cântăreaţa de 50 de ani spune că suferă de trei boli psihice diferite. „Sunt absolut singură, nu mai e nimeni în viaţa mea. Acum locuiesc la un motel din Travelodge. Nimeni, cu excepţia doctorului, psihiatrul meu, care este cel mai blând om din lume şi spune că sunt eroina lui, iar acesta este singurul lucru care mă ţine în viaţă în acest moment. Faptul că sunt eroina lui, iar asta e destul de patetic", spune aceasta în video. 

 

O'Connor susţine că este tratată oribil de membrii familiei sale, care refuză să aibă grijă de ea. „Este ca o vânătoare de vrăjitoare, arată cu degetul şi spun 'iată, iată de ce'. Lupt şi continui să lupt, la fel ca milioane de alte persoane. Dacă ar fi fost doar după mine, acum n-aş mai fi fost. Pentru că am mers singură pe pământ de doi ani încoace, ca pedeapsă pentru că sunt bolnavă mental, şi am devenit din ce în ce mai furioasă pentru că nimeni nu poate avea grijă de mine". Aceasta şi-a mărturisit şi gândurile suicidale, spunând că de doi ani vrea să moară. 

În luna mai, cântăreaţa a pus pe jar autorităţile după ce a dispărut în urma unei plimbări cu bicicleta, iar prietenii s-au temut că şi-ar putea duce la îndeplinire ameninţările. 

 

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.