17 martie 201714:417632

VIDEO. A intrat homeless şi a ieşit prinţ. Transformarea incredibilă a acestui bărbat care trăia de 25 de ani pe străzi

Un om al străzii a avut parte de surpriza vieţii lui după ce a intrat într-un salon de înfrumuseţare. Bărbatul a izbucnit în lacrimi după ce s-a văzut tuns şi aranjat.

Jose Antonio a ajuns pe stradă în urma unei depresii şi a rămas acolo pentru 25 de ani. Bărbatul de 55 de ani şi-a trăit jumătate din viaţă într-o sărăcie lucie, parcând maşini pentru a strânge câţiva bănuţi, dar, într-o zi, un om cu suflet a hotărât să îi facă un dar, o schimbare de look.

Jose a venit la salonul din Palma de Mallorca cu părul, lung, alb şi barba încâlcită, dar a ieşit o cu totul altă persoană. 

 

"Dumnezeule, e incredibil! Ăsta sunt eu? Nimeni nu o să mă recunoască", a afirmat Antonio, în timp ce îşi admira noul look şi lacrimile îi brăzdau obrazul.  

Jose a reuşit să capteze admiraţia femeilor cu hainele stilate, părul vopsit  şi manichiura aranjată. Ba mai mult,  după ce mai multe persoane s-au oferit să îl ajute, Jose Antonio a obţinut o casă, iar acum se află în căutarea unui job.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.