no author
Ionut Jifcu
2830 vizualizări 18 apr 2017

Cosmin Drăgulescu, un tânăr din Slatina, a găsit în centrul municipiului o geantă tip rucsac în care se regăseau actele de proprietate ale unui autoturism, asigurarea, un permis de conducere, dar şi un portofel cu alte acte şi cu suma de 2.700 lei, transmite corespondentul Mediafax.

Tânărul a fotografiat cartea de identitate pe care a găsit-o în rucsac, aparţinând unei femei, şi a postat-o pe Facebook, rugându-şi prietenii să-l ajute să o găsească pe femeie.

Cosmin Drăgulescu a reuşit să identifice proprietara bunurilor pierdute chiar în a doua zi de Paşte. El a fost contactat de soţul proprietarei rucsacului, căruia i-a cerut să descrie documentele conţinute.

”Sâmbătă, în timp ce mă plimbam cu copilul, am găsit un rucsac de femeie cu un portofel, cu documente ale maşinii – certificatul de înmatriculare, asigurarea, un portofel cu buletinul pe care cred că l-aţi mai văzut pe Facebook. Mulţumesc celor care l-au share-uit şi m-au ajutat să o găsesc. Are şi nişte bănuţi pe aici, nişte carduri, nişte iconiţe, card de sănătate şi aşa mai departe. Prima dată am fost contactat de proprietar, apoi l-am sunat să văd dacă ştie ce a pierdut soţia dânsului, dacă recunoaşte câteva elemente din rucsac. Am vorbit cu el şi au avut un Paşte cam nefericit şi acum încercăm să le facem o bucurie”, a spus Drăgulescu.

Tânărul a filmat totul şi a postat filmuleţul pe Facebook.

Cosmin Drăgulescu a refuzat orice recompensă de la familia care pierduse rucsacul în care să găseau bani şi acte.

Cei doi soţi au povestit că banii pierduţi erau pentru cumpărăturile pe care doreau să le facă pentru botezul copilului lor, programat pentru săptămâna viitoare

--

Citește și: