1388 vizualizări 13 iul 2017

„Tocmai îi spusesem noului meu ginere că e un tip norocos. Şi 'boom'", a declarat acesta pentru televiziunea naţională canadiană, citat şi de BBC. În afară de o mică cicatrice la unul dintre degetele mari de la picior, Nadeau s-a considerat „intact" şi a vrut ca nunta să continue aşa cum ar fi trebuit. 

Norii de furtună s-au adunat deasupra locului în care se petrecea evenimentul, iar fiica sa a văzut cum fulgerul a lovit foarte aproape de locul în care stătea. „Aveam microfonul în mână, iar şocul s-a transmis către sistemul de sunet şi am văzut scânteile cum săreau. M-am uitat la mâna mea şi era în flăcări, a fost de parcă ţineam în mâini un fulger, a fost grozav", a spus bărbatul pentru CBC. 
 
La început, toată lumea a fost consternată, dar festivităţile în cinstea fericitului cuplu au continuat, până la urmă. „A fost o nuntă superbă, dar întâmplarea ne-a speriat pe toţi iniţial", a spus Maggy Thomas, soţia lui Nadeau. Bărbatul spune că este, în acelaşi timp, şi un om foarte ghinionist, şi unul foarte norocos - în 2015, pe vremea în care lucra pe vapor, vasul de croazieră a luat foc, iar el a fost salvat de autorităţi. „Am avut multe întâlniri cu moartea, dar ea continuă să mă ignore", a comentat acesta, amuzat. 
 
 
 

Citește și: