17 mai 201708:01299

Tânărul care face artă din latte. Modelele pe care le realizează sunt unice

Adevărata artă poate fi descoperită şi într-o cană de cafea, o demonstrează un bărbat din Seul.

De câte ori nu ai comandat o cafea doar pentru a vedea care este designul pe care urmează să îl primeşti. Dacă mulţi dintre noi aşteaptă să primească o frunză, un mesaj de dragoste sau o floare ceva mai complicată, un barista poate face o adevărată operă de artă dintr-un caffe latte. Lee Kang Bin lucrează la o cafenea din Seul şi îşi foloseşte contul de Instagram pentru a arăta lumii întregi că adevărata artă poate exista şi într-o cană de cafea.

 

Lee foloseşte o gamă întreagă de culori pentru a crea cele mai complicate desene sau modele. Indiferent de mărimea ceştii, bărbatul îşi finisează opera până în cele mai mici detalii.

De multe ori. Lee încorporează în povestea din ceaşcă şi personaje îndrăgite.  Acest latte a devenit atât de popular încât şi-a câştigat şi un nume: CreamArt.

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.