21 aprilie 201712:1621123

Şi-au pierdut unicul fiu în incendiul de la Colectiv, iar acum au redevenit părinţi. ”Nu avem cuvinte să-i mulţumim Lui Dumnezeu pentru aşa o minune!”

Marcela şi Dorin Bucă, care şi-au pierdut unicul fiu în tragedia din clubul Colectiv, au redevenit părinţi cu puţin timp înainte de Paşte. Marcela Bucă a născut, la 52 de ani, o fetiţă perfect sănătoasă.

În urmă cu un an şi jumătate, soţii Marcela şi Dorin Bucă şi-au pierdut unicul fiu, Andrei, în cumplitul incendiu din clubul  “Colectiv”. Pentru cei doi părinţi existenţa părea să se fi golit de conţinut, însă de câteva zile, au din nou un motiv pentru a înfrunta viaţa până la capăt. Chiar înainte Paşte, în familie a sosit un nou membru: la vârsta de 52 de ani, Marcela a născut, fără mari probleme, o fetiţă perfect sănătoasă. Se numeşte Andreea Gabriela, iar bucuria pe care le-a adus-o părinţilor săi este greu de descris în cuvinte.

”Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Brăila.

Citeşte aici continuarea

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.