no author
Andreea Diocheteanu
2063 vizualizări 18 mai 2017

Chris Cornell a fost găsit în baia camerei de la hotelul unde era cazat de un prieten de familie, scena ducând spre ipoteza sinuciderii. „Investigăm cazul cu suspiciunea de sinucidere. Aceasta este pista pe care mergem”, a declarat un poliţist.

Potrivit acestuia, când poliţia a ajuns la faţa locului nu s-a mai putut face nimic pentru artis, acesta nerăspunzând manevrelor de resuscitare şi fiind declarat decesul. 

Cornell, care se afla în turneu, a murit miercuri seara în Detroit, potrivit anunţului făcut de Brian Bumbery. Bumbery a spus că moartea artistului este „bruscă şi neaşteptată”, iar soţia şi familia sa sunt în stare de şoc.

Potrivit anunţului, familia va lucra îndeaproape cu examinatorul medical pentru a determina cauza morţii.

Ca vocalist al trupei Soundgarden, Cornell a ajutat la construirea mişcării de rock grunge. Cornell deţinea în palmares premii Grammy şi numeroase nominalizări la Globurile de Aur, pentru voce, compoziţie, versuri.

În plus, Cornell era un filantrop activ şi a fondat Organizaţia Chris şi Vicky Cornell, pentru a sprijini copiii care se confruntă cu probleme precum sărăcie, abuz, neglijenţă.

--

Citește și: