7 septembrie 201716:332083

Realizatorii unui film celebru au tăiat o scenă la montaj. Imaginile care puteau distruge un succes cinematografic

În filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada” ni se spune povestea unei tinere absolvente de facultate (Anne Hathaway) care încearcă să-şi găsească drumul în lumea modei şi să supravieţuiască în fiecare zi comportamentului şefei ei tirane, Miranda Priestly (Meryl Streep) şi este o peliculă la care foarte mulţi se uită cu drag chiar şi la peste zece ani de la lansare.

Totuşi, simpatia pe care o stârneşte în rândul cinefililor a fost pusă la încercare recent, atunci când întreaga viziune despre subiectul filmului le-a fost data peste cap. Iar asta din cauza unei scene care a fost tăiată la montaj din filmul original pe care Spencer Althouse, de la Buzzfeed, a descoperit-o şi a împărtăşit-o cu prietenii de pe Twitter. 
 
 
 
Dacă nu vă daţi seama exact de ce această scenă este problematică, trebuie să ştiţi că Meryl Streep era, efectiv, diavolul în persoană, cel din titlul filmului. Premisa acţiunii este că aceasta îşi chinuie neîncetat staff-ul, iar răzbunarea este doar o mica parte, la finalul peliculei. 
Aşa că este absolut imposibil ca aceasta să-i mulţumească tinerei ei asistente pentru un gest de altruism atât de mărunt. În plus, Emily nu i-ar face niciodată un asemenea favor lui Andy. Ca să fim sinceri, totul în legătură cu această scenă este absolut greşit. 
 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.