18 mai 201723:24301

Rapperul Pharrell Williams, discurs la NYU: "Trebuie să susţinem femeile. Imaginaţi-vă ce se poate întâmpla în caz contrar". VIDEO

Rapperul american, Pharrell Williams, câştigător a numeroase premii Grammy, a susţinut un discurs în faţa tinerilor absolvenţi ai Universităţii New York (NYU) în care le-a vorbit despre importanţa promovării egalităţii de gen prin depăşirea tuturor barierelor care se ivesc, potrivit Huffington Post.

"Pe măsură ce vă veţi găsi calea în viaţă, sunt încrezător că aparţineţi primei generaţii care conştientizează importanţa promovării egalităţii de gen. Imaginaţi-vă scenariile ce pot decurge dacă femeile nu sunt susţinute. Generaţia voastră va putea să înlăture toate acele piedici în materie de legislaţie, principii şi valori greşit înţelese care le-au tras înapoi pe femei pentru prea mult timp, care ne-au tras înapoi", a declarat Williams, care a fost decorat de NYU cu titlul de "Doctor în Arte" pentru implicarea sa în procesul de educaţie şi schimbare.

"Lumea în care trăiţi va fi mult mai bună. Sunteţi prima generaţie care va trece prin viaţă cu siguranţa şi încrederea că femeile vor fi tratate în mod egal. Cu toate că îi veţi incomoda pe unii, gândiţi-vă la rezultate", le-a mai spus rapperul american tinerilor absolvenţi.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.