Prințul William și Prințul Harry, mărturisiri emoționante despre ultima lor conversație cu Prințesa Diana

Prințul William și Prințul Harry, mărturisiri emoționante despre ultima lor conversație cu Prințesa Diana
Publicat: 24/07/2017, 11:10

Documentarul intitulat „Diana, Our Mother: Her Life And Legacy” va fi difuzat luni, de la 9 seară (ora Marii Britanii) pe postul ITV.

În el, Prințul William și Prințul Harry vorbesc cu sinceritate și emoție regretul pe care îl resimt și în prezent legat de ultima lor conversație telefonică cu mama lor, Prințesa Diana. Cei doi membri ai familiei regale britanice au făcut publice mai multe fotografii personale, de familie, inclusiv cu Prințesa Diana însărcinată.

A fost o conversație telefonică tipică între doi băieți care se jucau și mama lor, aflată în vacanță în Franța. Nu a durat mult întrucât cei doi băieți pe atunci, Prințul William și Prințul Harry, au vrut să se întoarcă să se joace cu verișorii lor.

Scurtimea discuției telefonice din anul 1997 încă este o rană pentru Prințul William și Harry și în ziua de astăzi, pentru că era ulrima lor conversație cu Prințesa Diana, înainte de moartea sa în tragicul accident petrecut la Paris.

„Harry și cu mine eram teribil de grăbiți să ne luăm la revedere, gen ‘ne auzim mai târziu”…Dacă aș fi știut ce urma să se întâmple, nu aș fi tratat lucrurile așa superifcial”, a declarat William în noul documentar. „Acea conversație telefonică mi-a rămas profund în minte.”

Harry a declarat pentru producătorii documentarului că va regreta până în ultima zi a vieții sale cea din urmă conversație cu mama sa.

„Privind în urmă e incredibil de greu. Va trebui să trăiesc cu asta pentru tot restul vieții mele”, a spus Harry. „Fără să știu că aceea urma să fie ultima oară când aveam să vorbesc cu mama mea. Cât de diferit ar fi fost acea conversație dacă aș fi avut cea mai mică bănuială că urma să își piardă viața în acea noapte.”

Din documentarul TV, care va putea fi vizionat luni în Marea Britanie, au apărut deja fragmente în presă, declarații, dar și fotografii de familie. Emisiunea este parte dintr-o serie de omagii aduse Dianei, în contextul împlinirii a 20 de ani de la moartea sa pe 31 august, 1997.

În ultimul an, William și Harry au vorbit deschis în public despre sentimentele lor cu privire la pierderea bruscă a memei lor. William – cel de-al doila în rândul succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, Prințul Charles, avea 15 ani în tragica zi. Harry avea doar 12.

Documentarul povestește despre munca caritabilă a prințesei Diana, inclusiv implicarea sa în a ajuta victimele bolnave de SIDA și campania sa privind interzicerea minelor de teren.

William și Harry surprind în respectiva emisiune și latura extrem de iubitoare și copilăroasă a mamei lor, despre care ei spun că publicul nu o cunoștea.

„Mama noastră era extrem de copilăroasă. Când toată lumea îmi spune ‘deci era amuzantă, dă-ne un exemplu,” îmi amintesc de râsul ei”, spune Harry.

William povestește despre copilăria lor privilegiată – într-o zi Diana i-a făcut o surpriză: a invitat trei fotomodele faimoase să îl aștepte după ce s-a întors de la școală.

„A organizat asta înainte să vin de la Școală. Le-a pus pe Cindy Crawford, Christy Turlington și Naomi Campbell să mă aștepte. Cred că eram un băiețel de 12 sau 13 ani care avea postere cu fotomodele pe perete”, a spus William. „M-am ănroșit la față și nu știam ce să spun. Cred că m-am pierdut și că aproape am căzut pe scări.”

William spune că le povesteșe des copiilor săi, Prințului George, de 4 ani, și Prințesei Charlotte, în vârstă de 2 ani, despre bunica lor, Diana, ca ea să fie o prezență în viața lor: „Ar fi o bunicăminunată. I-ar plăcea la nebunie, ar iubi copiii enorm.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului