906 vizualizări 17 apr 2017

Prinţul Harry, în vârstă de 32 de ani, a declarat, într-un interviu pentru The Telegraph, că modul în care a înţeles să se confrunte cu moartea bruscă a mamei sale, survenită în urma accidentului de maşină suferit la Paris, a fost să îşi suprime emoţiile.

"Pot să spun că după pierderea mamei la vârsta de 12 ani, mi-am suprimat orice emoţie timp de 20 de ani, lucru care mi-a afectat atât viaţa personală, cât şi cea profesională", mărturiseşte Harry.

"Modul în care am înţeles să fac faţă a fost să îmi bag capul în nisip, să refuz să mă gândesc la mama pentru că la ce ar fi ajutat? Nu ar fi adus decât tristeţe, nu ar fi putut să o aducă înapoi", mai susţine acesta.

Până la vârsta de 20 de ani, mărturiseşte Harry, a simţit că era pe punctul de a exploda.

"Au fost numeroase ocazii în care simţeam că aveam să clachez pe fondul suferinţei, minciunilor şi prejudecăţilor pe care le vedeam a răsări din toate părţile", a mai mărturisit el.

După alţi doi ani care au fost învăluiţi în haos, Harry susţine că a luat decizia, la vârsta de 28 de ani, să meargă la consiliere şi să se deschidă, să vorbească despre ceea ce simţea. Totodată, mărturiseşte că lecţiile de box l-au ajutat să se stăpânească în contextul în care a fost foarte aproape, la un moment dat, să lovească pe cineva.

În acelaşi timp, prinţul Harry îi încurajează pe ceilalţi să înveţe din experienţa sa.

"Odată ce începi să vorbeşti despre ceea ce simţi, realizezi că nu eşti singur în asta", a mai spus el. 

--

Citește și: