7 septembrie 201717:271403

Prinţul George face furori pe internet în prima sa zi la şcoală. Cât va plăti, pe an, familia regală britanică pentru şcolarizarea sa. VIDEO

Prinţul George, în vârstă de doar patru ani, a fost în atenţia tuturor cu ocazia primei sale zi la şcoală, unde a mers însoţit de tatăl său, Prinţul William, Ducesa de Cambridge absentând din cauza stării sale de sănătate fragilă, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Îmbrăcat în noua sa uniformă, micul prinţ a fost fotografiat în timp ce trecea de porţile şcolii particulare "Thomas's Battersea", ţinându-l de mână pe tatăl său, care îi ducea în cealaltă mână rucsacul, şi îndreptându-se cu paşi timizi, după cum a fost surprins de camere, spre directoarea şcolii, Helen Haslem, care îl aştepta, scrie Express.co.uk.

Purtând o cămaşă bleu, peste care avea un pluover bleumarin cu gulerul în V, care se asorta cu pantalonii săi scurţi şi şosetele lungi, Prinţul George a intrat în incinta şcolii, situată în sud-vestul Londrei, ţinându-i de mâini pe Prinţul William şi pe directoarea Helen Haslem.

Micul prinţ va fi prezentat colegilor săi drept "George Cambridge", potrivit unui purtător de cuvânt al familiei regale britanice.

"Thomas's Battersea", care va costa pe an 17,604 de lire sterline, este descrisă, într-un ghid care reuneşte cele mai bune şcoli britanice, drept o "şcoală mare, aglomerată şi puţin haotică, preferată de părinţii înstăriţi".

Prinţul George şi colegii săi vor avea, printre altele, ore de balet, artă, dramă, vor studia limba franceză şi vor avea şi ore de muzică. În clasă, primul fiu al Prinţului William şi Ducesei de Cambridge va avea alţi 20 de colegi.

Potrivit site-ului şcolii Thomas's Battersea, la cursuri participă 540 de băieţi şi fete cu vârste între 4 şi 13 ani, iar cea mai importantă regulă care trebuie respectată este "bunătatea", scrie Reuters.

 

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.