6747 vizualizări 11 iul 2017

Will şi soţia sa Kelen au fost consternaţi să vadă afişul, lat de aproape 8 metri şi înalt de 4, cu mesajul: „Bine ai venit pe lume, Carter Louise Settle!". 

„Când am văzut surpriza am avut un moment din acela de 'O, Doamne!'. E atât de mare şi de... roz. E şi destul de neplăcut vederii la volan, trebuie să recunosc. Îţi intră în ochi, nu-ţi vine să crezi că vezi aşa ceva. Cred că este o idee foarte, foarte drăguţă şi va fi o poveste amuzantă pe care să i-o spunem mai târziu. E palpitant", au spus fericiţii părinţi. 

Micuţa Carter este prima fetiţă care s-a născut în familia Settle de 137 de ani încoace. „M-am întrebat ce se întâmplă. Pur şi simplu nu este posibil. Am fost absolut şocată. Toată familia noastră era acolo. Mama pur şi simplu a înnebunit, întotdeauna şi-a dorit o fată. Era în extaz, nu-i venea să creadă", a declarat Settle. 

Cuplul care locuieşte în Bluffton, Carolina de Sud, a ales numele Carter pentru că cei doi şi-au dorit „un nume cu adevărat puternic": „Va trebui să fie puternică, dat fiind numărul de bărbaţi cu care va avea de a face în familia Settle", a glumit tatăl fetiţei, în vârstă de 38 de ani. 
 

 

--

Citește și: