17 mai 201718:35402

Povestea impresionantă lui B.B., căţeluşa care a trăit toată viaţa închisă într-o cuşcă. Până când a apărut salvatoarea ei: „Nu ştia ce e iarba şi era îngrozită"

B.B este un căţeluş rasa pudel care şi-a petrecut întreaga viaţă închisă într-o cuşcă mică, la întuneric, într-o pivniţă. Moara din Carolina de Nord a fost percheziţionată de Humane Society a SUA, iar oficialii de la protecţia animalelor au constatat că micuţa B.B. fusese agresată şi neglijată timp îndelungat.

„Era extrem de mică, arăta ca o creatură neajutorată", a declarat Jessica Lauginiger, responsabilă de investigarea infracţiunilor asupra animalelor, pentru The Dodo. 
 
 
Căţeluşul a fost dus la spitalul de animale Cabarrus, acolo unde i-a atras atenţia Brendei Tortoreo care lucra acolo ca recepţioner. „B.B. stătea acolo într-un colţ. Parcă cerea milă, era speriată de moarte. Aşa că mi-am spus 'pe ea am s-o iau acasă'", a declarat ea tot pentru The Dodo. 
 
Dar, din cauză că şi-a petrecut toată viaţa într-o cuşcă, B.B. era destul de dezorientată acasă la Tortoreo: „Am pus-o pe podea şi se tot învârtea în cerc. Nu fugea, doar mergea. Cred că doar asta ştia să facă. Nu avea habar ce e soarele, nu ştia ce e iarba şi era îngrozită de ea", a mai spus femeia. 
 
 
Încet, încet, însă, căţeluşa s-a obişnuit cu lumea exterioară: „Acum fuge prin casă, a scăpat cu adevărat de teama care o stăpânea. Este mica mea prinţesă". 
 
 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.