8698 vizualizări 18 mai 2017

Adam a fost denumit „cel mai norocos om în viaţă” pentru că trăieşte în aceeaşi casă cu cele două prietene ale sale. Bărbatul are un băieţel, Dante, în vârstă de doi ani, cu Brooke, însă îl aşteaptă pe cel de-al doilea, de această dată, cu Jane. 

Cei trei împart un pat matrimonial şi sunt convinşi că cel de-al doilea bebeluş va aduce şi mai multă armonie în familia lor. 

Adam are 36 de ani şi, la origine, este britanic. 

„Este atât de drăguţ că vom creşte copiii împreună. Am vorbit despre asta şi, din toate punctele de vedere, ne considerăm cu toţii părinţi ai copiilor noştri. În relaţia cu copiii, noi suntem tata, mama şi mama. Pentru noi, trei este mai bine decât doi”, povesteşte bărbatul. 

Cei trei consideră că modelul lor de relaţie poate deveni unul care va lua amploare în viitorul relaţiilor şi al creşterii copiilor. 

„Relaţia noastră merge pentru că toţi reuşim să ne facem viaţa zilnică mai bună. Prietenii noştri formează cupluri normale, de două persoane, au copii, job-uri şi toate celelalte responsabilităţi tipice şi îi văd cum se străduiesc să ţină lucrurile sub control. Este greu pentru cuplurile tipice”, consideră Adam. 

Şi Jane, prietena sa care este însărcinată în prezent, a mărturisit că nu-şi dorea să aibă copii înainte să-şi dea seama cât de uşor este să-l creşti într-o familie cu trei membri principali. 

Brooke, care este bisexuală, are 28 de ani şi mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, se declară extrem de fericită că Jane va aduce şi ea pe lume un copil. „Mi-am dorit întotdeuna patru copii şi acum visul meu se va împlini”, a mărturisit aceasta. 

--

Citește și: